Grožis Ir Sveikata

Koralų Vilnos Plaukų Rankšluosčiu Super Absorbentas Quick Dry Vaikas Mielas Animacinis Piešimo Kūdikis Triušis Ausis Mergaitėms Princesė

Sandėlyje

Speciali Kaina €3.46

Įprasta kaina: €5.16

Spalvos
sku:
  • n78546
Aprašymas

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Tai rankšluosčio apvyniokite galvą antklodės yra pagaminti iš koralų, vilnos, daro plopping rankšluostį headwrap minkštas ir švelnus jūsų plaukus.

2. Mūsų koralų vilnos rankšluosčiai plaukai gali greitai sugeria vandenį iš savo plaukų, kad plaukai plopping plaukų turbaną rankšluostį bus sausas, daug greičiau.Plaukų skrybėlę yra patogu ir lengva nešioti, labai minkšta, sumažėja rizika padalinti baigiasi.

3. Galite apsiaustas iki lengvai su elastinga laidą pritaikyti visiems vaikams/suaugusiems.Šios specialios elastinės vaikams plaukus rankšluosčiu wrap merginos/moterys gali taikomas beveik visose ilgio plaukų.

4. Drėgmės absorbcija yra stiprus, todėl drėgnų plaukų sausas greitai.Drėgnų plaukų rankšluosčiu wrap ilgi plaukai yra lengva naudotis, jums tereikia padaryti, tai įdėti į quick dry plaukų skrybėlę galvos ir nuolat trina rankšluosčiu wrap moterų švelniai.Jūsų plaukai bus sausas greitai.

5. Mielas animacinių filmų modelį, dušo kepuraitė wrap drėgnų plaukų, jūsų kūdikis bus meile su plaukų plovimo.Plaukų wrap rankšluosčiai spręsti kasdieniniam naudojimui namuose, sporto salėje, ir keliaujant.Taip pat puiki dovana jūsų maži vaikai, vaikas, dukra, dukterėčia ir anūkės.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės

Prekės Pavadinimas:Plaukų Rankšluosčiu

Medžiaga:Koralų Vilnos

Tipai: Vaikai

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:30cm/11.81 į*25cm/9.84 į

Komplektą sudaro:

1 x Plaukus Rankšluosčiu

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai