Grožis Ir Sveikata

Šernų Šerių Plaukų Šepetį Juoda, Sulankstomas Nešiojamų Šukos Kišenėje Išardomi Kelionės Minkštas Massager Stilius Įrankis Salonas Vyrams, Moterims, Dovana

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.39

Įprasta kaina: €2.13

Spalvos
sku:
  • n87271
Aprašymas

Produkto aprašymas

Savybės:

1.Sulankstomas, lengvai galite imtis kartu, kai esate atostogų ar verslo kelionių.rankenos yra pagamintos iš abs medžiagos, tvirtas ir patvarus, minkštas jums laikyti.

2.Tvirtas medžiaga priėmė: teptuku galvos, sulankstomas kišenėje plaukų šukos pagamintas iš nailono ir šernų šeriai, kurie gali padėti jūsų šepečiu plaukus lygesnė ir apsaugoti jūsų plaukus nuo garbanotas.

3.Montavimo dauguma plaukų stilių: mūsų stačiakampio formos lankstymo plaukų šukos yra paprasta naudoti, kurie yra tinkami dauguma plaukų stilių, nesvarbu, ar jūsų plaukai yra tiesūs arba garbanoti, ilgi arba trumpi, stori ar ploni, padaryti savo plaukų atrodo tvarkinga, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

4.Kelis kartus: šių kompaktiškas plaukų šepečiai gali būti naudojami įvairiais tikslais, pavyzdžiui, vestuvėms, susibūrimai, įsipareigojimų, visų rūšių šalys, medaus, klubo veikla ir t.t.; jūs galite naudoti juos namuose, viešbučiuose, mokyklose ir biuruose.

5.Labai barzdotas vyrų dovana: sulankstomos kišenėje šukos vyrams siųsti kas nors nuostabų barzdos šukas.šis lankstymo plaukų šukos puikiai tinka vyrams, dovanų, tėvo diena dovanos ar barzda viliojimo dovanų idėjos jam.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Medžiaga:ABS

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis:17.8 cm/7.01

Folda :9.5 cm/3.74 į*3.8cm1.5in

Kiekis:1 VNT.

Komplektą sudaro:

1 Vnt Šukos

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai