Grožis Ir Sveikata

Šildomas Blakstienų Curler Šildomas Blakstienų Curler Nešiojamų Kompaktinių Greitai Garbanoti USB Įkrovimo Blakstienų Curler Ilgai trunkantiems

Sandėlyje

Speciali Kaina €10.99

Įprasta kaina: €15.05

Spalvos
sku:
  • n85275
Aprašymas

Produkto aprašymas

Šildomas Blakstienų Curler Nešiojamų Kompaktinių Greitai Garbanoti USB Įkrovimo Blakstienų Curler Ilgai trunkantiems

Savybės: 1. NAUDOTI TUŠAS: Elektra šildomas blakstienų curler dirba su mascara storesnis, curlier, ilgiau ir gražiau blakstienos.

2. LENGVA NAUDOTI: USB įkrovimo blakstienų curler tinka visų tipų žmonių, lengva valdyti, švelniai garbanoti, blakstienos akimirksniu riesta.

3. TINKA AKIŲ FORMA: Elektrinis blakstienų curler yra skirta visiems akis formų, su glostantis išvaizdą, kuri rūpinasi galvos, uodegos ir centro blakstienas.

4. ELEKTROS SILIKONO PAGALVĖLĖS: Šildomas blakstienų curler naudoja šildomas silikono pagalvėlės greitai gauti optimalų plaukų temperatūros nepažeidus blakstienas ar odos.

5. ILGALAIKIS CURL: Įkraunamas elektrinis blakstienų curler ilgalaikis plaukų, nuolat garbanoti poveikį visą parą, lengva nešiotis ir kelionės.

Specifikacija: Elemento Tipas: Elektrinis Šildomas Blakstienų Curler

Medžiaga: ABS

Baterija: Ličio Baterija (Siunčiami su integruota Baterija)

Baterijos Talpa: 230mAh

Paketų Sąrašo: 1 x Elektra Šildomas Blakstienų Curler

1 x USB Duomenų Kabelis

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas pareigas, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Produkto specifikacija

CN Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai