Sportas Ir Pramogos

Medienos Šachmatų Stalo Žaidimas, Įdomus Klasikinis Švietimo Žaislas Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Patalpų Lauko Dienos Naktį Veiklos

Sandėlyje

Speciali Kaina €0.79

Įprasta kaina: €1.89

Spalvos
sku:
  • n432053
Aprašymas

Produkto aprašymas

Medienos Šachmatų Stalo Žaidimas, Įdomus Klasikinis Švietimo Žaislas Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Patalpų Lauko Dienos Naktį Veiklos

Kulka Taškų: 1、【Natūralios Medienos Medžiagos】: Mūsų stalo Žaidimas yra pagamintas iš natūralios medienos, kuri turi natūralų kvapą, tinka vaikams, bendrą spalva ir blizgesys yra visiškai vieninga.

2、【Tinka Dauguma Vaikų】: Mūsų stalo Žaidimas, yra super protingas, nes ji gali užtikrinti, kad jie tinka mažoms rankas žaisti.Kitaip tariant, jis yra super draugiškas būti naudojamas.

3、【Atostogų Dovanų】: Mūsų tic-tac-toe žaislas būtų puiki dovana vaikams, kurie nori būti laimingas Helovinas Velykų Pavasario Šventė Kalėdas ar kitas šventes.

4、【Plėtoti Pagrindinius Įgūdžius】: Mūsų Šachmatai Šaškės Žaidimas Stalo leisti vaikams įgyti daug naudos iš šio žaidimo.Pavyzdžiui, jis gali pagerinti žinias, spalvos ir formos pripažinimo.

5、【Rankų judesių Koordinavimą】: Mūsų pjūklelis dėlionės (galvosūkiai) plėtoti vaikų mąstymą, kūrybiškumą ir mąstymo įgūdžius per žaidimus, ir mokyti savo rankų judesių koordinavimą ir rankų lankstumą per savo operacijas.

Aprašymas:

Dėlionė, Stalo Žaidimas gali būti naudojama siekiant sukurti vaikų mąstymą, kūrybiškumą ir mąstymo įgūdžius per žaidimus, ir mokyti savo rankų judesių koordinavimą ir rankų lankstumą per savo operacijų, ir mūsų žaislai yra įrengta su realaus dizaino ir ryškių spalvų, kurios gali padėti jūsų vaikui tobulinti savo žinias spalvos ir formos pripažinimo, ugdyti savo vaizduotę.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Dėlionė, Stalo Žaidimas

Medžiaga: Mediena

Gaminio pakuotės: lizdinė plokštelė

Gaminio dydis: apie 14*14cm/5.51 colių*5.51 colių

Gaminio spalva: oranžinė mėlyna

Naudojimas: vidaus/lauko tėvų-vaikų komanda, žaidimai, ir t.t

Funkcijos: Skatina kūrybiškumą ir mąstymo įgūdžių, Rankomis akis koordinavimo

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionės Stalo žaidimai *1 VNT

Pastabos:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografuoti kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris JAUTIS Įspūdį Valdyba

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai