Sportas Ir Pramogos

Atitikimo Žaidimai Vaikams Vaikiška Atitikimo Panaikinimo Žaislas stalo Žaidimas Padidinti Loginį Mąstymą Tėvų-Vaikų Bendravimą KAMIENINĖS

Sandėlyje

Speciali Kaina €5.40

Įprasta kaina: €14.58

Spalvos
sku:
  • n448013
Aprašymas

Produkto aprašymas

Padidinti jūsų vaiko intelektą ir rankų judesių koordinavimą su šiame įdomus atitikimo žaidimas!Skirtos ugdyti kūrybiškumą ir vaizduotę, šis žaidimas skatina pašalinimo įgūdžių ir yra puikus, kaip gimtadienio dovana ar šeimos žaidimas naktį.Suteikia begalines valandas švietimo pramogų.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Atitikimo Žaidimas

Specifikacija:

99pcs+

arba

143pcs+

Medžiaga: ABS

Gaminio dydis: apie 26x24.5x10.5cm/10.24x9.65x4.13 colių

Produktų Sąrašas:

1*Atitikimo Žaidimas

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti Keli Įgūdžius: Mūsų švietimo atitikimo žaidimas yra skirtas sukurti kelis įgūdžius, įskaitant ir atminties gerinimo, žvalgybos naudotis, ir loginio mąstymo gebėjimų stiprinimas.Suteikite savo vaikui dovana, aštresnis protas šiandien.

2.Pripažindamos Nuotraukas: Su savo įdomus ir interaktyvios atitikimo žaidimą, vaikai gali mėgautis pripažįstant įvairių animacinių filmų ir objektus, ugdo savo motorinius įgūdžius, vizijos, atminties ir pažinimo gebėjimai, todėl pramogų ir švietimo patirtimi.

3.Ugdyti Vaizduotę: Su šia atitikimo žaidimas, tėvai gali praleisti laiką su savo vaikais, skatinti tėvų ir vaikų bendravimą per įdomus ir švietimo žaidimas.Jis skatina kūrybiškumą ir stiprina ryšį tarp tėvų ir vaikų.

4.Įdomus ir Švietimo: Įvairių būdų, kaip žaisti šį atitikimo žaidimas siūlo pramogų ir švietimo patirtimi.Tobulinti kognityvinius įgūdžius, įskaitant atminties ir dėmesio, per panaikinimo, rasti skirtumus, ir daugiau.

5.Naujųjų Metų Dovana: Šis atitikimo žaidimas yra puiki dovana bet kokia proga, nesvarbu, ar tai Metai, Kalėdos, ar gimtadienis.Jis padeda vaikams plėtoti savo atmintį, koncentraciją, ir kognityvinius įgūdžius, o taip pat turintys daug laiko.

Produkto specifikacija

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas šachmatų lenta
Amžius >3 metų
Modelio Numeris Atitikimo Žaidimas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai