Mokyklos Reikmenys

13*2.6 cm Juokinga Kutas Dovanos Žymą Nerūdijančio Plieno Vaikai Humoro Žymos Kyšantį Jėzus Knygų Žymeklis 2024 Naujas didmeninės

Sandėlyje

Speciali Kaina €0.79

Įprasta kaina: €1.28

Spalvos
sku:
  • n28984
Aprašymas

Produkto aprašymas

Gaminio Specifikacijos

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Matmenys: 13*2.6 cm

Produkto Savybės:

1. Žymą yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra ne lengvai išlenktas arba skaldyti; jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų ir yra nekenksmingas.

2. Šios žymos yra išgraviruotas įdomių žodžių, kurie padarys jūsų draugai juoktis kiekvieną kartą, kai jie atidaryti knygą.Tai puikus slepiasi savo draugo romantika romanas.

3. Su žymą, skaitytojai, nereikia vartyti puslapius, jie paliko.Tai puiki dovana knygų mylėtojams ir puoselėjo skaitytojai.

4. Šios pramogos dovana žymas, yra ne tik tinka ženklu puslapių, knygų, bet taip pat gali būti naudojami ir kitais tikslais.Jie gali būti naudojami kaip pakabučiai, stalo papuošimai, ar net kaip dovanėlės arba žetonų dėkingi.Jų universalumas daro juos puikus priedas prie bet kokio namų ar biuro.

Pastaba:

1. Dėl tokių veiksnių kaip ekrano ryškumas ir apšvietimas, tikroji spalva produktas gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, rodomas svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek skiriasi duomenys ir instrukcija matavimai.

Komplektą sudaro: 1 gabalas žymą.

Žymą yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra ne lengvai išlenktas arba skaldyti; jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų ir yra nekenksmingas.

Šios žymos yra išgraviruotas įdomių žodžių, kurie padarys jūsų draugai juoktis kiekvieną kartą, kai jie atidaryti knygą.Tai puikus slepiasi savo draugo romantika romanas.

Su žymą, skaitytojai, nereikia vartyti puslapius, jie paliko.Tai puiki dovana knygų mylėtojams ir puoselėjo skaitytojai.

Šios pramogos dovana žymas, yra ne tik tinka ženklu puslapių, knygų, bet taip pat gali būti naudojami ir kitais tikslais.Jie gali būti naudojami kaip pakabučiai, stalo papuošimai, ar net kaip dovanėlės arba žetonų dėkingi.Jų universalumas daro juos puikus priedas prie bet kokio namų ar biuro.

13*2.6 cm Juokinga Kutas Dovanos Žymą Nerūdijančio Plieno Vaikai Humoro Žymos Kyšantį Jėzus Knygų Žymeklis 2024 Naujas didmeninės

Produkto specifikacija

Tipas žymos
Produkto Pavadinimas Panda Antspaudo Žymą
Medžiaga Metalo
Kilmės Žemyninė Kinija
Dizainas Gyvūnų

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai