Mokyklos Reikmenys

1pc Pieštukų Dėžutė Makiažo Teptuku Organizuoti Saugoti Pen Parduotuvės Maišelis Minkštas Aukšto Langą Makiažas Krepšiai Didelės Talpos, Kanceliarinės prekės Išvaizda A3v9

Sandėlyje

Speciali Kaina €2.97

Įprasta kaina: €5.94

Spalvos
sku:
  • n108468
Aprašymas

Produkto aprašymas

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Makiažas šepetys šepetys organizuoti ir saugoti pen krepšiai

2. Gaminio dydis: dydis šio pieštuko atveju yra maždaug 20x6x6cm/7.87x2.36x2.36 cm

3. Produkto stilius: pieštukų dėžutę

4. Produkto spalva: juoda, ruda, smėlio, pilka, mėlyna

5. Medžiaga: oda

Produkto savybės:

1. Paprasta ir atsitiktinis dizainas: Šį pieštuką atveju priima paprasta ir laisvalaikio stiliaus dizaino.Jis turi paprastą ir elegantišką išvaizdą ir tinka tiek vyrams, tiek moterims.Ji atrodo madingas ir elegantiškas, ar jis yra pateiktas namuose ar paimtas.

2. Daugiafunkcinis saugojimas: Šis pieštukas atveju galite lengvai tvarkyti ir saugoti įvairių smulkių daiktų, tokių kaip makiažo teptukai ir rašikliai.Jis yra patogus jums rasti makiažo priemonių jums reikia bet kuriuo metu, todėl makiažas procesas patogiau ir veiksmingiau.

3. Patvari medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės audinio, tai pieštuko atveju yra patvarus.Audinys yra minkštas ir patogus, ir tai yra taip pat atsparus vandeniui, kurios gali apsaugoti jūsų makiažo teptukai ir rašikliai nuo sugadinimo.

4. Kompaktiškas ir nešiojamas: pieštuko atveju yra vidutinio dydžio, kompaktiškas ir nešiojamas, tinka pradėti rankinės, kuprinės ar kelionės atvejais.Ar naudoti kasdien ar keliaujant, ji yra lengva atlikti ir jus tvarkingas ir organizuotas visais laikais.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc pieštukų dėžutę

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai