Žaidimai Ir Priedai

Laisvų rankų įranga Gamepad Blue tooth Nuotolinio valdymo pultelis Virtualios Realybės Remote Ausinės

Sandėlyje

Speciali Kaina €3.39

Įprasta kaina: €6.79

Spalvos
sku:
  • n197406
Aprašymas

Produkto aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Pasinerkite į pasaulį, virtualios realybės su mūsų Rankų Gamepad!Šis wireless gamepad tinka išmaniesiems telefonams, kuri leidžia jums žaisti tūkstančius žaidimų ir valdyti savo prietaisą su lengvumu.

Patirtis, patogumas ir universalumas, su mūsų Virtualios Realybės Rankų įrangą, Akinius, Nuotolinio valdymo pultelis.Tai nešiojamas prietaisas, kuris tarnauja kaip žaidimas nuotolinio, bevielė pelė, selfies užrakto, muzikos valdytojas, ir net PPT vedėjas.Tai puikus aksesuaras jūsų virtualios realybės nuotykius.

Sukurta žaidėjų ir technologijų entuziastams, mūsų Akiniai, Nuotolinio valdymo pultelis yra turi turėti priedą.Nesvarbu, ar esate entuziastingas ar tiesiog mėgautis tyrinėti virtualų pasaulį, šis reguliatorius užtikrina vientisą kontrolės ir gerina jūsų bendrą patirtį.

Imtis savo žaidimų į kitą lygį su mūsų wireless gamepad.Nesvarbu, ar esate žaisti savo smartphonach, tabletės, ar PC, tai valdytojas pasiūlyti tikslios kontrolės ir patogi rankena.Tai puikiai tinka tiek atsitiktinis ir skirtą žaidimams.

Pakelia savo pramogų patirtimi su mūsų Rankų Gamepad.Iš svaiginančius žaidimų kontroliuoti savo mėgstamiausių žiniasklaidos, šis universalus prietaisas leidžia perėjus per virtualų pasaulį, valdyti muzikos atkūrimą, ir daugiau.Gauti pasiruošę atskleisti savo vaizduotę.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Ilgis: apie 12 cm/4.7 colių

Komplektą Sudaro:

1xVR laisvų Rankų įranga Gamepad

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Produkto specifikacija

Prekės Pavadinimas Ajazz
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinama Nintendo Modelis Nintendo 3DS
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Sukelti Mygtuką Tipas Netiesinės

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai