Žaidimai Ir Priedai

Aišku, PET padengti Atveju SEGA Game gear VS Japonija versiją, vaizdo žaidimų konsolės laikymo ekranas dėžutę

Sandėlyje

Speciali Kaina €4.80

Įprasta kaina: €5.92

Spalvos
sku:
  • n209894
Aprašymas

Produkto aprašymas

Akcijos Susiję Produktai Produkto Nuotrauką Aišku, PET padengti Atveju SEGA Game gear VS Japonija versiją, vaizdo žaidimų konsolės laikymo ekranas dėžutę

Produkto Aprašymas

Japonijoje versija box, tik

Dydis: 159*67*255 mm

Mes parduodame tik aišku, dėžutė ,apsauginės spalvinga dėžutė nuorodą, tik

Atsparus dulkėms, slėgis-įrodymas, ir dilimui atspari, apsaugoti originalus popieriaus langelį.

Nuplėšti apsauginę plėvelę ant dėžutės prieš naudojimą, užlenkite ją, ir tada įdėti originalų dėžutę

Specifikacijos, medžiagų, konstrukcijų ir gali būti šiek tiek pakoreguota dėl skirtingų gamybos partijų, be įspėjimo

Prašome ne tiesiogiai, tinka bare geležies langą į plastikinį apsauginį lauką, kaip geležinės dėžutės gali būti subraižytas!!!Dulkių ir plastiko dėžės gali subraižyti geležinės dėžės.Jūs pirmiausia turi padengti geležies dėžutė su plonu plastiko maišelį, ir tada įdėkite jį į plastikinį apsauginį lauką.

Dulkės, slėgio, ir dėvėti, atsparus smūgiams, apsaugoti originalus popieriaus langelį.

Skaidrus ekranas box 2 Paveiksle yra parduoti, ir nėra originalios dėžutės pardavimui!

Nuimkite apsauginę plėvelę nuo langelį prieš naudojimą, suklijuoti tiesiai palei raukšles, ir tada tinka, originalus langelyje.

Tinka didelis langas, jūs galite stovėti originali dėžutė ant stalo ir įdėkite jį į skaidraus plastiko dėžutė nuo viršaus iki apačios.

Plastikas yra labai tvirtas.Jei dangtelis negali būti sandariai uždarytas, imtis iš žaidimo dėžutės pirmas.Dangtelis iš plastiko dėžutėje yra daug raukšles ir raukšles yra plokščia ir spaudžiamas į formą.

Norėdami išvengti braižymo originali dėžutė su dangteliu.Visi mygtukai ant dangtelio buvo pašalintas, įskaitant pusapvalės atidarymo, kuris bus nulio, originali dėžutė.

Jei yra dulkių ir nešvarumų ant paviršiaus iš originalo langelyje, galima nuvalyti drėgnu audiniu, kad būtų išvengta lauke yra subraižyti iš dulkių, kai jis yra įkeliamas į ekrano langą.

Šio tipo skaidrus langelis tinka tik uždaromos saugojimo, ir dažnai yra įdėti ir ištraukti, taip pat galima dėvėti iš žaidimo dėžutės.

Dažnai žaidžiami žaidimai, ar konsolės, gali būti pašalintas ir tik supakuoti į permatomus langus.

PET medžiaga yra labai skaidrus ir iš esmės ne dilimui.Jis buvo laikomas ilgą laiką atsargų ir gali sukelti dėvėti ir statinės elektros vežimo metu, ypač didelės dėžės, kuri yra daugiausia defektų.

Gamybos didelės dėžės yra sunku, ir inventorius, ir laivybos taip pat yra varginantis, todėl neįmanoma užtikrinti tobulumo.Jei yra kokių nors nedidelių defektų gautas prekes, prašome mums atleisti.Pakuotės Turinys

1pcs * skaidrus langelis

Mokėjimo

Negaila.lt palaiko visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, Western Union", ir pavedimu per bankų.Norėdami sužinoti daugiau apie mokėjimo būdus Negaila.lt, prašome kreiptis į "Pagalbos Centras"

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes laivas užsakymo pristatymo adresą TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

Mes neturime laivų savaitgalio ar valstybinės šventės.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grįžta

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Produkto specifikacija

Tipas Dėžutė
Suderinama Sega Modelis ŽAIDIMAS PAVARA
Kilmės Žemyninė Kinija
Tiekimas Sega Game Gear GG
Modelio Numeris GSE26200
Prekės Pavadinimas xunbeifang
Suderinamos Prekės/Modelis SEGA

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai