Motina & Vaikams

Kampe Raštas, Kūdikių Tikrinimo Lentelės Kampe Apsaugai, Išlaikyti Vaikas Saugus, Apsaugos Baldai Aštriais Kampais (18 Pak)

Sandėlyje

Speciali Kaina €5.95

Įprasta kaina: €9.02

Spalvos
sku:
  • n14732
Aprašymas

Produkto aprašymas

Šis produktas turėtų būti naudojamas pagal suaugusiųjų priežiūros,nėra ftalatų, BPA, cheminių medžiagų arba pridūrė, toksiškos, antipirenai (sccp) naudojimas.

SPECIALAUS DIZAINO IR 1 MINUTĘ ĮRENGIMAS - Mūsų klausos apsaugos priemonės yra sukurta Mechanika ekspertų, siekiant apsaugoti jūsų kūdikį nuo sužalojimų, kuriuos kampais kavos staliukas,stalas,TV spintelės ir kitų aštrių kampų namuose.Ir pagal mūsų instrukcijas, jūs galite lengvai užbaigti diegimą.

PRITAIKYTAS DIDELĖS GALIOS KLIJAI - remiantis dauguma atsiliepimų gavome,apimantis interjeras, kaip visuma, siekiant užkirsti kelią apsaugo nuo teared ne vaikas.Ir ji gali pašalina liekamųjų pėdsakų, nepažeidus baldai.

SKAIDRI IR MINKŠTA - Mūsų visiškai skaidrūs raštas yra tarsi baldų dalis laikyti baldų išvaizdą.Geresnis yra lankstesnė ir teikia lengvatines iškilimų kampuose sumažinti tikimybę susižeisti.

Apsaugoti Savo Šeimą

Jūs vis dar nerimauja, kad aštrių kampų, baldai bus pažeisti savo šeimą (ypač su jūsų baby)?Mūsų kampe klausos apsaugos priemonės yra skirtos aštrių kampų, siekiant veiksmingai apsaugoti savo šeimą.

Pakankamai skaidrūs,

Nereikia sugadinti elegantiškas baldų išvaizdą.Skaidrus raštas s išsaugoti natūralią išvaizdą baldai, ir jie yra sunku spot vaikams!

Stick, ir ne lengva patekti

Pagal užsakymą pagaminti klijai suteikti daugiau saugojimo, laikymo gynėjas lieka vietoje ir neturi nukristi.Suaugusieji yra sunku pašalinti.Taigi, vaikai yra dar sunkiau tai padaryti.

spalva:Skaidrus

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

dydis:2,5 x 4.4 cm

Pakuotės Turinys:

18 * kampe raštas

Patarimai:

Klijai yra akrilo klijai, kuris, atrodo, inercijos ir žiemą, ir veikia klampumo.Galite naudoti plaukų džiovintuvas su šilumos lipnios prieš taikant.

BPA-Free ir beskonis

BPA-free, nėra sunkiųjų metalų, beskonis.Sveikiau medžiagos gali apsaugoti jus ir jūsų šeimą, ypač jūsų kūdikiui.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija

Amžius 0-6m
Medžiaga kaip parodyta
Lytis vyras
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai