Motina & Vaikams

Kūdikio Vežimėlis Miegmaišį Automobilio Sėdynės Footmuff Vandeniui Vežimėlis Footmuff Kūdikių Jaukus Vežimėlis Miegmaišį Vežimėlio Priedai

Sandėlyje

Speciali Kaina €17.76

Įprasta kaina: €35.51

Spalvos
sku:
  • n23480
Aprašymas

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1.Laikyti Šiltai: Šio vežimėlio miegmaišis pagamintas iš tvirtos pliušinis medžiaga, kuri apsaugo jūsų kūdikį jaukus ir šiltas, užkirsti kelią šaltas vėjas iš invazija ir todėl kūdikiui patogiau.

2.Lankstus Dizainas: nuimamas bruožas šio vežimėlio miegmaišį daro keičiant sauskelnes fast.By rozpakowywania dviejų pusių, galite pasiekti mažiausią skyriuje.

3.Subtilus Amatų: Pridėti sprogo gyvumo į savo vežimėlį su mūsų Vežimėlis miegmaišis yra mielas formą ir praktiškas dizainas.Su ryškių spalvų, kad blizgesį, jūsų kūdikis bus laimingas ir stilingas jūsų lauko išvykas.

4.Platus Taikymas: Džiaugtis be jokio vargo keliauja su savo mažas vaikas dėka šio vežimėlio miegmaišį.Puikiai tinka kasdien vežimėlis kelionės, mall vizitai, ir šeimos kelionėms.Visų tikslas kūdikio kelionės miegmaišį multi-scenarijaus naudoti!

5.Universalus Naudojimas: Jums nereikia nerimauti gauti neteisingas dydis, nes šis vežimėlis miegmaišis yra suderinamas su bet kokios markės ar modelio vežimėlis.Jūs galite lengvai išlaikyti savo vaiką paskrudinto ir šiltas.

Aprašymas:

Šis Vežimėlis Starta yra būtina turėti žiemą keliauja su savo mažais vaikais!Dizainas suteikia šilumos ir jaukumo, su užtrauktukais ir mielas formos.Tai lengva nešiotis ir laikyti, ir nereikia nerimauti apie tai, kaip netinkamas dydis.Išlaikyti savo vaiką jaukus, šis praktiškas aksesuaras.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Footmuff

Gaminio Dydis: 90x42cm/35.43x16.53inch

Svoris: 500g

Medžiaga: Vandeniui Oksfordo audinys + aksomo

Produktų Sąrašas:

1* Automobilio Sėdynės Footmuff

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Produkto specifikacija

Amžius 25-36m
Medžiaga coolmax
Modelio Numeris Kūdikio vežimėlis miegmaišį
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai