Komandinis Sportas

Šoktelėti Išjungti Kamuolys Patalpų Silent Krepšinio Putų Krepšinio Tylus, Minkštas Kamuoliukas Krepšelį Kamuolys Sporto Žaislas

Sandėlyje

Speciali Kaina €11.04

Įprasta kaina: €22.09

Spalvos
sku:
  • n14024
Aprašymas

Produkto aprašymas

Mūsų labai elastinga, krepšinis yra puikus ramioje seilėtas ir stiprinti jūsų kūdikio palūkanų sporto.Tai puikiai tinka vystyti rankų judesių koordinavimą ir galima žaisti įvairiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Silent Krepšinis

Medžiagos: PU puta

Specifikacijos: 18cm/7.09 cm, 21cm/8.27 cm, 24cm/9.45 cm

Paketas, Sąrašas:

Silent krepšinis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Mėgaukitės aukščiausios kokybės su mūsų Tylus Krepšinio pagamintas iš aukštos kokybės PU putos švelnios, purios ir labai elastinga rutulio kad lengva rankena.Žaisti savo geriausią žaidimą patalpoje ir lauke su patobulinta danga, kuri teikia geriausias valdymo ir komforto.

2.Tylus Veikimas: Mėgaukitės triukšmo-nemokamai žaidimo laiko su mūsų krepšinio, kad turi didelę smūgio sugėrimo ir mažą paviršiaus skyles, leidžianti jums driblingas tyliai ir sklandžiai.

3.Pagerinti Rankų judesių koordinavimą: Mūsų triukšmas-nemokamas krepšinio pristato stabili atšokusio kamuolio ir didelis elastingumas pastangų kontroliuoti kamuolį.Jūsų vaikas galės naudotis rankos-akies koordinacija, o didinti jų suinteresuotumą sportui.

4.Pridėti Įdomus: Tai tylus, krepšinis yra ne tik naudinga rankomis akis koordinavimo, tačiau taip pat priduria įdomus savo vaikų grojimo.Jis gali patenkinti įvairaus amžiaus ir įgūdžių lygį.

5.Universalus Žaidimų: Skatinti savo vaiko vystymosi, su mūsų tylus krepšinio, kuris skatina įvairios fizinės veiklos.Ar mušimą ar spardymas, šis kamuolys yra puikus kompanionas jūsų mažas vaikas augimo ir galima mėgautis tyliai patalpoje ar lauke.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai