Komandinis Sportas

Krepšinio Mokymo Kilimėlis Patvarus, Ne Slydimo, Sulankstomas Vaikams, Suaugusiems, Driblingas Mokymo Kilimėlis Krepšinio Mokymo Patalpų Ourdoor Įranga

Sandėlyje

Speciali Kaina €2.85

Įprasta kaina: €6.46

Spalvos
sku:
  • n19337
Aprašymas

Produkto aprašymas

Krepšinio Mokymo Kilimėlis Patvarus, Ne Slydimo, Sulankstomas Vaikams, Suaugusiems, Driblingas Mokymo Kilimėlis Krepšinio Mokymo Patalpų Ourdoor Įranga

Kulka Taškų: 1.Patvarus ir Stabilus: Pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, tai krepšinio mokymo kilimėlis yra anti-slydimo ir dilimui, užtikrinantis saugų ir patogų praktika.Jis gali būti paskirstytas, dėl bet kokios priežasties, patalpoje ar lauke, ir jis bus ne skaidrių arba perkelti dėl savo minkšta putų kaučiuko struktūra.

2.Praktikos Krepšinio Pagrindai: Tai krepšinio mokymo mat būna įvairių spalvų ir skaičių, siekiant padėti jums pagerinti savo krepšinio įgūdžius, ir koordinavimo.Jūs galite naudoti ją praktiškai artimųjų, kontroliuoti kamuolį, atspaudo užrašytą, ir kiti pokyčiai.Motina taip pat suteikia vadovas praktikos teisingą laikyseną ir metodas kiekvienai įgūdžių.

3.Grindų Apsauga: Užtikrinti, kad jūsų krepšinio praktikos yra saugūs su mūsų mokymo kilimėlis, kuris apsaugo jūsų grindis ir sąnarių.Ji veiksmingai soundproofs ir sugeria smūgio, todėl idealiai tinka vaikų mokymo.Plius, tai lengva valyti, tiesiog apliejimo su drėgnu skudurėliu.

4.Patogiai Nešiojama: Imtis savo krepšinio mokymo-eiti su lengvumu!Šis kilimėlis rolls greitai saugoti savo automobilį, kamieno ar spinta, ir telpa į kuprinę keliauti.Jį naudoti mokyklose, parkus, sporto salėse, ir už jos ribų veiksminga praktika on-the-go.

5.Patalpų Krepšinio Įdomus: Su šiuo krepšinio mokymo kilimėlis, jūs galite smagiai žaisti krepšinį patalpoje, nesvarbu oras ar sezono.Šis kilimėlis yra idealus pradedantiesiems ir ekspertams, kurie nori pagerinti savo įgūdžius ir pasitikėjimą savimi.

Pagerinti savo krepšinio įgūdžius su mūsų minkšta porolono kamuolys kontrolės mokymo kilimėlis!Tai lengva valyti ir telpa į kuprinę, todėl jūs galite smagiai žaisti krepšinį bet kur.

Produkto Pavadinimas: Krepšinio Mokymo Kilimėlis

Medžiaga: guma

Storis: 3mm

Svoris: 1150g

Gaminio dydis: apie 94x67cm/37.01x26.38 cm

Paketų Sąrašo:

Krepšinio atspaudo užrašytą Mokymo Kilimėlis x 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Krepšinio Atspaudo Užrašytą Kilimėlis

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai