Mokyklos Reikmenys

Sulankstomas Odos 5 Slots Pieštuku Krepšys Fontanas Pen Maišelis su Mygtuką Uždarymo Turėtojas Mokyklos Raštinės Reikmenys Stacionarių

Sandėlyje

Speciali Kaina €20.37

Įprasta kaina: €37.30

Spalvos
sku:
  • n34514
Aprašymas

Produkto aprašymas

Sulankstomas Odos 5 Slots Pieštuku Krepšys Fontanas Pen Maišelis su Mygtuką Uždarymo Turėtojas Mokyklos Raštinės Reikmenys Stacionarių

Kilnus pasirinkimas, piko kokybė - šis prabangus odinis rašiklis, dėklas pabrėžia, neprilygstamą kokybę ir stilių.Jis yra pagamintas iš gerai išdirbtos odos, apdorotos su bauda kokybiškos, ryškios spalvos ir švelni paliesti, kaip meno kūrinį.Sulankstoma dizainas leidžia lengvai laikyti ir patogu pasiekti, todėl tai puikus kompanionas, kur jums eiti.

Pieštuko atveju yra storas ir patvarus, su kruopščiai atrinktų metalo mygtukai uždarymo ir gerai sukurta anti-drop struktūrą siekiant užtikrinti, kad jūsų parkeris yra saugios ir patikimos, viduje pieštuko atveju.Kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti, jums bus jaustis puikus derinys kokybės ir skonio.

Nesvarbu, ar jūs rašote tyliai savo studijoje arba nurodant profesinės stilių konferencijų salės, tai high-end pen dėklas yra geriausias jūsų partneris.Bet kada, bet kur, tik paprasti kartus, galite lengvai įdėti jį krepšyje arba kišenėje, todėl galite nešiotis jį su lengvumu.

Šios odos pen dėklas yra protingas pasirinkimas už jus siekti kokybės ir skonio.Ji yra ne tik praktinių kanceliarinės, bet taip pat kūrinio, kuris rodo jūsų unikalų skonį.Dabar jos ir padaryti savo rašymo metu daugiau elegantiškas, pasitikintis ir ramus.

1.【Prabangus odinis medžiagos】: pagamintas iš aukštos kokybės odos, su subtilus prisilietimas ir kilnus temperamentas, pabrėžiant kokybę ir skonį.

2.【Sulankstomas dizainas】: pieštuko atveju yra skirtos būti sulankstomas, todėl jį lengva naudoti, paprasta parduotuvė, o ne imtis vietos, todėl tinka vežti aplink.

3.【Metalo mygtuką uždarymo】: Metalo mygtuką uždarymo yra ne tik tvirti ir ilgaamžiai, tačiau taip pat priduria, tekstūros pieštukas atveju, todėl labiau high-end.

4.【Lašas atspari konstrukcija】: pieštuko atveju yra suprojektuoti, kad atlaikytų lašai, užtikrinant, kad rašikliai viduje atveju nėra lengvai pažeisti, todėl galite saugiai laikyti savo rašiklius, be nerimauti.

5.【Naudoti bet kada, bet kur】: Šis rašiklis, dėklas galite lengvai tilptų į jūsų krepšyje ar kišenėje, todėl galite nešiotis jį su savimi ir naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Mokyklos & Biurai
Amžius >6 METŲ
Tipas Pieštuku Krepšys
Naujovė No
Medžiaga Oda

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai