Mokyklos Reikmenys

2X Multi-Funkcija Statybos Pieštukas - Multi-Funkcija Scribing Įrankis, "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Scribing Matavimo Įrankis

Sandėlyje

Speciali Kaina €9.57

Įprasta kaina: €18.41

Spalvos
sku:
  • n74313
Aprašymas

Produkto aprašymas

2X Multi-Funkcija Statybos Pieštukas - Multi-Funkcija Scribing Įrankis, "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Scribing Matavimo Įrankis

PER 15 FUNKCIJAS: naujas multi-purpose statybos pieštukas yra universalus įrankis, su daugiau nei 15 ženklinimas programos, įskaitant lygiagrečiai žymekliai, kontūro aiškintojai, kompasas, ir daugiau.

DAUGIAFUNKCINIS REGULIAVIMAS: Jūs galite keisti savo formą pagal jūsų poreikius, tiesiog pakeisti sandarumą pieštukas turėtojas ir riešutų pasiekti skirtingų formų užbaigti savo poreikius.Spynos vietoje, po to kas koregavimas, siekiant užtikrinti tikslų tikslumą.

AUKŠTOS KOKYBĖS: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris gali prailginti produkto.Jis yra tvirtos konstrukcijos ir gali būti lengvai pakeičiami.

KOMPAKTIŠKAS IR PAPRASTAS NAUDOTI: produktas yra toks mažas ir lengvas, kad jūs galite įdėti jį tiesiai į savo kišenę.Jo unikalus marškinėliai kelnės diržo konstrukcija leidžia jį lengva nešiotis ir laikyti.

PLATUS: Tai universalus įrankis, su daugiau nei 15 ženklu prašymų, įskaitant plytelių ir grindinio, stud sienos, gables ir apdaila, užpildo plokštės, parduotuvių armatūros ir built-in baldai.

Medžiaga:plastikas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

2 x scriber

2 x medienos apdirbimo pieštukas su byla

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai