Odos Priežiūros Priemonė

Kosmetikos Reikmenų Lūpų Balzamas Pelėsių 12.1 mm, 4 tvirtinimo taškai Triple Naudoti "PASIDARYK pats" Lūpų dažai Pelėsių Kosmetikos Lūpų Balzamas Maker " Snapas Tipo Lūpų dažai Pelėsių

Sandėlyje

Speciali Kaina €22.15

Įprasta kaina: €30.34

Spalvos
sku:
  • n85788
Aprašymas

Produkto aprašymas

12.1 mm, 4 tvirtinimo taškai Triple Naudoti "PASIDARYK pats" Lūpų dažai Pelėsių Kosmetikos Lūpų Balzamas Maker " Snapas Tipas

Specifikacijos: Įranga:

Kiekviename kampe lūpų pelėsių yra kruopščiai apdorotos, lengva ir patogu naudoti.

Jis yra praktiškas "PASIDARYK pats" lūpų dažai pelėsių, tinka tiek profesionalams ir asmeniniam naudojimui.

4 skylių triple naudoti "PASIDARYK pats" kosmetikos lūpų formą, jis leidžia jums padaryti trijų tipų lūpų dažai.

Priima tikslumo CNC apdirbimo, kuri leidžia susisiekti dalys griežtesnė, užtikrinti gražus lūpų formą.

Anoduoti ir įbrėžimams atspari, ekologiška ir netoksiškas, dėvėti, atsparus ir atsparus korozijai.

Lengva valyti, paviršiaus likutinės raudonas dėmes reikia tik popieriniu rankšluosčiu ar alkoholio medvilnės, nuvalykite švarus.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: "PASIDARYK pats" Lūpų dažai Pelėsių

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Naudojimas: Jis yra naudojami priimant lūpų.

Tvirtinimo Taškai: 4 Skylių Triple Naudoti

Vidinis Skersmuo: Apie. 12.1 mm / 0.5 in

Forma: Sumuštinių, Standartas, Dviejų Spalvų

Spalva: rožinė Aukso, Erdvė, Mėlyna (pasirinktinai)

Teisingai Lūpų Gamybos Procesas:

1. Sujunkite apatinę ir viršutinę dalis pelėsių.

2. Šilumos medžiagos proporcingai visiško ištirpinimo.

3. Supilkite lūpų skysčio į pelėsiai, skylė, leiskite stovėti ilgiau nei 30 minučių, jūs galite įdėti ją į šaldytuvą ir šaldymo efektas būtų geresnis (20 minučių).

4. Po lūpų dažai tampa kietas, švarus išsiliejo lūpų, tada atsargiai nuimkite viršutinį dangtelį, siekiant užtikrinti, kad lūpų dažai juostos pašalinama iš apatinės pelėsių be šių dangtelį. (Jei lūpų dažai nėra lengvai atleisti nuo pelėsių, naudoti šalinimo įrankį ar kitą įrankį, švelniai paspauskite jį.)

5. Pasukti lūpų vamzdelį į viršų, paspauskite jį nuo lūpų, juostelės, paspauskite jį į apačią ir palieskite pelėsių ir jį ištraukite lygiagrečiai.

Drėkinamasis Lūpų Dažai Gamyba:

4 g bičių vaško, 12 gramų alyvuogių aliejus, 1.25 gramų miltelių, vitamino E ir t.t.Santykis pagrindinio vašką aliejus yra kontroliuojama 1:3. Jei tai nėra lengva demould, prašome pakeisti bičių vaškas.

Speciali Pastaba: Kai padaryti, jums reikia išmokti temperatūra, dozė ir prieš ir po programos.Jei temperatūra yra per žema, tai gamins horizontalios juostos.Jei temperatūra yra per aukšta, tai gali sukelti putų, mažų įtrūkimų ar skylių.Kai skambinate dviejų spalvų lūpų dažai, jums reikia atkreipti dėmesį į tai.

Patarimas: Kai oras yra karštas, jei jūs padarote lūpų kambario temperatūroje, ji bus paveikta, kai demoulding.Rekomenduojama, įdėkite jį į šaldytuvą aušinimo.

Paketų Sąrašo:

1 x Lūpų Pelėsių

4 x Lazdele

2 x Varžtas

1 x Hex Raktas

Pastaba:

1. Valymo Žingsnis: Ardyti pelėsių, mirkymas jį su augalinio aliejaus arba žibalo, už dieną, tada nuvalykite jį minkštu valymo tirpalu ir nusausinkite montavimas!Jei yra dar juodos spalvos blokus ir naudojimo metu, vėl švarus ar naudoja bandymo lūpų kelis kartus, kol nėra juodos spalvos blokus.

2. Ne šveitiklis su kietais objektais arba plieno rutuliukai!Būkite atsargūs valydami ertmėje pelėsių išvengti braižymo jūsų rankose!

3. Po naudojimo nuvalykite ir antspaudą su augalinio aliejaus.Stenkitės skalbti daug kartų.Padėkite jį sausoje ir vėdinamoje vietoje.Tai gali būti suteptas ir prižiūrimi.Ji neturėtų būti virtos.Nėra kepkite keptuvėje.Nėra šilumos sterilizacija.

4. Teisingai pelėsių priežiūros metodą: Nuo pelėsių yra priimami, pirmiausia pamerkti ji su kosmetikos balta aliejus ar alyvuogių aliejaus, tada nuvalykite pelėsių su medvilnės tamponu išlaikyti pelėsių sausas.Būtinai nuvalykite jį su medvilnės tamponu arba sausa, ji su aliejumi.Nes trinties lengvai tampa pelėsių juoda.Kai pelėsiai yra valomi, jei pernelyg didelė jėga, trinties, gautos, ir, galiausiai, pelėsių tampa juoda.Kai valymas, būti atsargūs, ne naudoti vandenį ir jokių pelėsių valymo agentas, ir taip pat žalos paviršiaus aliuminio, dėl kurių padaroma žala pelėsių ir paslaugų gyvenimą.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai