Grožis Ir Sveikata

Dulkių dujokaukę 3700 Šlifavimo Priedų N3703 Didelio Efektyvumo Filtras Medvilnės Anti-dalelių Respiratorius Gali Plauti TPR Minkštas Klijai

Sandėlyje

Speciali Kaina €2.12

Įprasta kaina: €2.74

Spalvos
sku:
  • n82349
Aprašymas

Produkto aprašymas

Produkto informacija:

Produkto Pavadinimas:3700 Dulkių Įrodymas Rinkinys

Produkto sertifikavimas:Kinija LA sertifikavimo sertifikavimo KN95

Garantinis laikotarpis: penkerius metus nuo pagaminimo datos

Produkto sudėtyje yra:3700 dujokaukę/filtras medvilnės sėdynė/3703 Filtras medvilnės

Produkto Funkcijos:

*Didelio efektyvumo stabdžių-kietųjų dalelių respiratorius naudojant filtravimo klasė 3703 medvilnės filtras kaip filtras, elementas, gali veiksmingai dulkių dalelių filtras

*Efektyvumas iki 95%, gali veiksmingai filtras dulkių, žiedadulkių, vata, migla, mikroorganizmų ir kitų medžiagų dalelių.

*Taikomi gamyklos, svetainės, valymas, anglių kasyklos, akmens, šlifavimo ir kitų aplinkos kvėpavimo takų apsauga

Pastaba:

1) Pasirinkti tinkamą tipo filtro korpusas filtro dujų kaukė pagal darbo aplinkos.Apsaugos asortimentą rasite apsauga asortimentą aprašymas ant kiekvieno filtro korpusas.Netinkamai naudojant gali sukelti ligą arba mirtį.

2) Jeigu jūs esate alergiškas ši kaukė, prašome naudoti jį atsargiai.Jei radote kvėpavimo diskomfortas ar odos jautrumo, nustokite jį naudoti iš karto. (Kiekvienas žmogus turi įvairių alergijų, tai ne kaukė.)

3) Kiekvieną kartą jums dėvėti dujokaukę, jums reikia nedelsiant patikrinti "sandarumas" kaukė užtikrinti, kad kaukė yra teisingai dėvėti.

4) Kai yra daug teršalų į aplinką, todėl gerokai padidinti kvėpavimo takų pasipriešinimą, prašome uždėti kaukę arba filtro medžiaga laiko, kad būtų išvengta žalos.

5) Jis turi būti laikomi švarioje aplinkoje, išvengti kaukė iš pažeista, purvinas, lipni, tiesioginių saulės spindulių, aukštos temperatūros ar kenksmingos cheminės taršos.

6)Apie filtras medvilnės:

Filtras medvilnės neturėtų būti valomi,Kvėpavimo takų pasipriešinimas gerokai padidėjo,Ar nešvarūs, pažeisti, reikia pakeisti

Šiltas priminimas:

* Filtro medžiaga ir ši kaukė yra vienkartiniai.Tarnavimo filtro korpusas ir filtras medvilnės priklauso nuo aplinkos teršalų naudojamas.Filtro medžiaga negali būti valomi,pagrindinės kūno kaukė gali būti perdirbamos)

* Oro nėra lygūs, kvėpavimo nėra lygūs arba miego nerekomenduojama dėvėti.

* Dujų kaukė turi gerą sandarumo ir aukštos kvėpavimo takų pasipriešinimą.Nenaudokite žmonėms, turintiems kvėpavimo problemų.

* Nenaudokite kaukė, jei jūs turite nenormalus širdies funkcija arba yra alergiškas.Kaukė kūno ir dangtelį galima plauti ir naudoti pakartotinai po oro džiovinimo.Kai filtras medvilnės yra nešvarus, susmulkintos arba Pakeiskite filtro medvilnės kai kvėpavimo pasipriešinimas išauga.

Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas registruotu paštu.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 20--50 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Negaila.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Prekės Pavadinimas BXA

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai