Grožis Ir Sveikata

Didžiulis Meilės Širdimis Dirbtinis Dildo Rausvos Violetinės Spalvingas Mielas Skystu Silikonu Realistiškas Penis Didelis Gyvis Orgazmas Sekso Žaislai Yra Praktiški

Sandėlyje

Speciali Kaina €19.05

Įprasta kaina: €38.10

Spalvos
sku:
  • n81054
Aprašymas

Produkto aprašymas

Pastaba: Pridėti elementą į Krepšelį ir Širdis,be to,jums bus greitai ieškoti!

Ir,Taip,Mes atsiųsime jums Kuponus!

Produkto informacija:

Elemento Tipas: Didelio Elastingumo Silikono Mielas Želė Dildo

Lytis: Vyrai/Moterys/Gėjų/Lesbiečių/Pora

Medžiaga: Minkštas Skystu Silikonu

Spalva: Apakinti Įvairių spalvų

Pristatymas

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Mes Laivas produktai, visame pasaulyje per 3 darbo dienas (po gauti išvalytas mokėjimą) atsižvelgiant į priėmimo metu, kaip ir per matavimo. 2.Dauguma šalių NEMOKAMAS PRISTATYMAS iki Negaila.lt Standartinis Pristatymas, Kai mes laivo elementus mes suteikti jums sekimo numerį. 3.Apskritai, vartotojams iš Europos, Šiaurės Amerikos ir Azijos gali gauti prekes per 30 dienų.Klientai iš Pietų Amerikos, kaip Argentina ir Brazilija gali gauti produktus-per 60 dienų.Rusijos klientai galėtų gauti prekes per 60 dienų, jei kai įvyko avarija, Jis gali užtrunka daugiau nei 60 dienų, Prašome kantriai laukti.Ačiū. 4.Jei mieli draugai,jūs norite gauti produktai greičiau, pateikiame Express iš FEDEX, EMS, DHL ir UPS.Prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią kainos Express".Ačiū.

Atsiliepimai ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Labas,mielas drauge.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes, kad kiekvienas bandymas išspręsti problemą.Ačiū.

Produkto specifikacija

Prekės Pavadinimas hifl
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Skystu Silikonu
Elemento Tipas Dildos
Seksualinio Pobūdžio No
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai