Apšvietimo Reikmenys

Aikštėje Lempos Atspalvis Medžiaga Lempa Atspalvių Šviestuvai Grindų Šviesos Pakeitimo Audinio Mažų Lempų Gaubtų Su Natūralaus Lino Ranka

Sandėlyje

Speciali Kaina €6.74

Įprasta kaina: €14.98

Spalvos
sku:
  • n68359
Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Šį įrašą lempos atspalvis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus ir ekologiškas.Ji gali veiksmingai blokuoti tiesioginės saulės šviesos ir sukurti minkštą ir jaukią atmosferą.Tai taip pat puiki puošmena jūsų namuose, įvairių dydžių ir stilių pasirinkti.Lempos atspalvis yra lengvas ir lengva įdiegti, tiesiog įrašo jį į bet kurio standartinė lemputė ir mėgautis.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Aikštė Lempos Atspalvis

Gaminio medžiaga: audinys

Produkto svoris: (vidut.) 140g

Gaminio dydis:

Juoda TC audinys: (vidut.)12*12*20cm/4.72*4.72*7.87 cm

Pilka TC audinys: (vidut.)12*12*24cm/4.72*4.72*9.45 cm

Baltos už kanapės: (vidut.)12*12*20cm/4.72*4.72*7.87 cm

Pakavimo Sąrašas:

Aikštėje Lempos Atspalvis*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybės Audinių: Mūsų lempos atspalvis yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris yra minkštas ir patogus liesti.Tai nėra lengva, išnyks ar dėmių, ir jis yra patvarus ir ekologiškas.Ji gali sukurti jaukią ir šiltą atmosferą jūsų kambaryje.

2.Energijos Taupymo: šios lempos atspalvis, jūs galite mėgautis švelni ir šilta šviesa, kuri sukuria atpalaiduojančią atmosferą.Lempos atspalvis, taip pat apsaugo nuo atšiaurių šviesa kenkia jūsų akis ir padeda jums taupyti energiją naudojant mažiau elektros energijos.

3.Tinka Visų Stilių Namų: Jūs galite lengvai nuplauti ir nuimti šios lempos atspalvis, laikykite jį išvalyti ir atnaujinti savo lempos.Ji yra paprasta ir stilingas dizainas, kad papildo bet kokią namų stilius, ar jums labiau minimalistinis, jaukus, arba derliaus išvaizdą.

4.Kelis Pasirinkimą: Ar norite, jauki atmosfera, šviesus, arba romantišką nuotaiką, jūs galite suderinti savo lempos atspalvis su skirtingų šviesos lemputes, ir bazių.Pasirinkti iš įvairių dydžių ir stilių, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir poreikius.

5.Paprasta ir Patogu: nereikia gaišti laiko ir energijos sudėtingų diegimo.Šios lempos atspalvis yra mažas ir lengvas, lengva pridėti savo lempose be profesionalius įrankius, reikalaujama.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
svoris 1.00kg

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai