Kompiuterių Periferiniai Įrenginiai

Riešo Pad Klaviatūros Ergonomiška Klaviatūra Poilsio Su Aiškiai Patvarus Poilsio Padas Minkšta Klaviatūra Pagalvėlių Namų Kompiuterio, Laptopo

Sandėlyje

Speciali Kaina €7.05

Įprasta kaina: €19.58

Spalvos
sku:
  • n48656
Aprašymas

Produkto aprašymas

Tai ergonomiška klaviatūra riešo parama yra pagamintos iš ABS kūną ir skaidri akrilo danga.Kad protingai suprojektuoti saugojimo vietos yra skaidrus dangtelis, puikiai tinka laikyti smulkių daiktų.Plačiai naudojamas ir patogus naudoti, tai riešo parama yra būtina turėti bet kurią "office" sąrankos.

Specifikacija:

Pavadinimas: klaviatūros riešų su saugojimas

Medžiaga: ABS kūną + skaidrus akrilo dangčiu

Gaminio dydis: apie 36*8*2cm/14.17*3.15*0.79 į

Pasirinktiniai spalvos: juoda, balta

Paketas, sąrašas:

klaviatūros riešų su sandėliavimo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Optimizuotas Organizacija: Pristatome mūsų klaviatūra riešų su įmontuota pertvara, talpinimo, kad dailiai saugo savo atminties, korteles, rašiklius ir mažus daiktus į savo kupė.Atsisveikinti su stalo netvarka ir "labas" tam, tvarkinga darbo vieta.

2.Ergonomiškas Dizainas: Mūsų klaviatūra riešo poilsio funkcijas, nuožulnaus kampo papildomos paramos ir komforto, sumažinti riešo nuovargį, kurį sukelia ilgai rašyti.Su ergonomiškas dizainas, ji teikia aukščiausios komforto ir skatina geriau riešo laikyseną, siekiant išvengti traumų.

3.Geresnis Prieinamumas: Įrengtas su skaidriu dangteliu ir patogi pagalvėlė, tai riešų mažina įtampą, o rašyti ir suteikia subtilų prisilietimą.Laikyti mažų daiktų, pavyzdžiui, rašikliai, įrašus ar užrašus akyse ir lengvai prieinama, todėl jūsų stalo, tvarkingas ir funkcionalus.

4.Patvari Medžiaga: Meistriškai tvirtas ABS kūną ir skaidri akrilo danga, šios klaviatūros riešų yra pastatytas ilgalaikį naudojimą.Apsauginis kilimėlis apačios apsaugo nuo slydimo ir įbrėžimas, o jo minimalistinis stilius gali sutalpinti į bet kokį darbą.Gauti komforto ir patogumo jums reikia tai patikima ir ilgaamžė riešų.

5.Visi-tikslas: Pakelti savo tipavimo patirtimi su mūsų klaviatūra riešų.Minkštas, orui atminties putos atitinka jūsų riešo gamtos kreivė, sumažinti įtampą ir išvengti nuovargio.

Produkto specifikacija

Prekės Pavadinimas tmddotda
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Guma

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai