Sportas Ir Pramogos

Luya Loach Minkštas Masalas Biomimetic Minkštas Masalas 10Cm/6G Žvejybos įranga, Žvejyba Jūroje, Žvejyba, Valtis, Žvejyba

Sandėlyje

Speciali Kaina €0.30

Įprasta kaina: €0.51

Spalvos
sku:
  • n450787
Aprašymas

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Biomimetic dizainas: Per tiksli bionic dizaino, minkštas masalas atrodo kaip tikras loach, gerinti masalas poveikis žvejybos ir didėja tikimybė, sėkmės.

2. Minkštas masalas medžiaga: Pagaminti iš minkštos medžiagos, todėl minkštas masalas labiau elastinga ir realus, didinant sėkmės rodiklis žuvų įkandimo kabliuko, ir suteikiant daugiau komforto kramtymas patirtis.

3. Vidutinio dydžio ir svorio: produktas yra tinkamas dydis (10cm) ir vidutinis svoris (6g), tinka žvejoti įvairių rūšių žuvis, pavyzdžiui, bass, mandarinų žuvys, karpis.

4. Ilgaamžiškumas: minkštas masalas yra pagaminti iš patvarių medžiagų, kurios gali atsispirti trinties ir žala, vanduo, pratęsti jos tarnavimo laiką ir pateikti ilgiau žvejybos įdomus.

5. Patogu naudoti: minkštas masalas yra lengva įdiegti ir naudoti, ir gali būti tiesiogiai susijusi su žvejyba linijos arba kabliukas, todėl patogu ir greitai, panaikinti varginantis operacijos veiksmus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:plastikas

Specifikacija:10*1.5*1CM

Bendras svoris: apie 7 g

Pakuotė: OPP

Komplektą Sudaro:

Žuvų jaukas*1 vnt

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Produkto specifikacija

Pozicija EŽERAS
Kilmės Žemyninė Kinija
Kategorijos SUVILIOTI

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai