Sportas Ir Pramogos

Žiemos Elektra Šildomas Pirštines, USB Šiluminės energijos Pirštinės Įkrovimo Vėjo Vandeniui Slidinėjimo Pirštinės " Touch Screen Šildomos Pirštinės

Sandėlyje

Speciali Kaina €18.72

Įprasta kaina: €26.74

Spalvos
sku:
  • n447572
Aprašymas

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1.Nuolat Šildymas: pirštinės turi trijų lygių temperatūros kontrolės sistemą, kuri leidžia jums reguliuoti šilumą pagal savo poreikius.Pirštinės taip pat vėjo ir atsparus įbrėžimams, todėl jiems tinka lauko veikla.

2.Saugus Naudoti: Mėgautis naudą mūsų saugaus naudojimo elektra šildomas pirštines su savo švelniai šildymo sistemos ir žemos įtampos elektros energijos tiekimo.Atsisveikinkite su odos nudegimus ir likti šiltas ilgesnį laiką.

3.Patogi: Elektra Šildomas Pirštines, gali veikti bet kurio ekrano prietaisą.Ji turi įmontuotą ličio baterija 4000mAh kišenėje.Įdėkite bateriją į kišenę ant nugaros užtrauktukas kišenėje pirštinės, tada paspauskite mygtuką 3 sekundes, įjunkite jungiklį. (baterijos neįtrauktos)

4.Nėra Lengva Pertrauka: Meistriškai su daugkartinio naudojimo medžiagos, mūsų elektros šildomos pirštinės saugo rankas šiltas ilgesnį laiką.Nesijaudink elementai su mūsų splash atsparus audinys.

5.Plataus pritaikymo: Patirtis, kuri visą dieną šilumą ir komfortą, o užsiima lauko veikla, pavyzdžiui, jodinėjimas, medžioklė, žvejyba, žygiai, stovyklavimas, ir veikia šaltas oras su šiomis elektra šildomas pirštines.

Patirtis šiluma ir komfortas su mūsų Elektros Baterijos Šildomas Pirštines!Su trijų lygių temperatūros reguliavimas ir švelnus šildymo, šios pirštinės yra puikus veikti ar naudojant ilgą laiką.Lengvai naudoti ir likti šiltas visą žiemą ilgai.

Specifikacija:

Medžiaga: atsparus Vandeniui ir vėjo PU audinio

Produkto Pavadinimas: Elektros Šildomos Pirštinės

Pamušalas: vilnos pamušalas

Dydis: (vidut.)30*15*10cm/11.81*5.91*3.94 cm

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Elektros Šildomos Pirštinės

Produkto specifikacija

Medžiaga Velvet
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris usb šildomos pirštinės

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai