Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

Plaukti Diržo Baseinas Plaukti Plaukti Diržai Vaikams Plaukti Pagalba Keliamoji Diržas Reguliuojamas Plaukimo Mokymas, Mokymo Reikmenys Suaugusiems Vaikams

Sandėlyje

Speciali Kaina €6.57

Įprasta kaina: €9.39

Spalvos
sku:
  • n37603
Aprašymas

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、 [ Patogus Pakartotinai ] Plaukti Diržas gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką, nebus sugeria vandenį, neturi nerimauti oro nuotėkis, pagamintas patogiai, ne-pripučiami patvarios EVA putų.

2、 [ Kintamasis Dydis ] Vaikai Atgal Plaukti yra reguliuojamo dydžio diržo sagtį, skirtas suaugusiems ir vaikams su kai kuriais plaukimo įgūdžių, lengva įdėti ir kilimo.

3、 [ Multi Tikslais ] Plūduriavimo įtaisą pagerina plaukimo įgūdžius suaugusiems ir vaikams, puikus įrankis, vandens aerobika, vandens bėgimo, ir baseinas treniruotes, kintamasis atsparus lygio.

4、 [ Aukščiausios Meistriškumo ] Plaukimo Diržas yra mažo poveikio vandens sportas, nuolat save gyvuos ir vertikalus, slankiojo dizaino optimizuotas pusiausvyrą ir saugumą.

5、 [ įvairiose srityse ] Pravažumo Diržas yra labai kryžminio mokymo ir padeda greitai atsigauti nuo traumų, gali būti naudojamas tiek suaugusiems ir vaikams, tinka vandens aerobika, vandens bėgimo, ir baseinas treniruotes.

Aprašymas:

Pagal ergonomikos dizaino plūdrumo diržo.Tai padarys jūsų plaukimo lengviau ir lengviau.Tai patogus naudoti, ir neturi jokių apribojimų.Jūs galite naudoti ją, kai jūs užsisekite saugos sagtimi.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

raštas: plain

Taikoma žmonių: vaikų, suaugusiųjų

PVC storis: apie 2.8 cm/1.1

Taikoma scena: plaukimo ir pelkių sportas

Pakavimo Sąrašas:

Plūdrumo Diržo*1

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Plaukti Diržas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai