Sporto Reikmenys Ir Priedai

Terminės Kojinės Moterims Kūrybos Kulno Paramos Glaudinimo Kojinės Moterims Joninių Kūno Formavimas Ruožas Kojinės Patogus Žiemą

Sandėlyje

Speciali Kaina €2.03

Įprasta kaina: €2.91

Spalvos
sku:
  • n27290
Aprašymas

Produkto aprašymas

Išlaikyti jūsų kojų patogų ir jaukų per šaltas oras keliones su savo mados Glaudinimo Kojinės Kelionės.Sukurta siekiant būti vienodai patogiai per sporto ir sveikatingumo veikla, ji sumažina sunkumo ir padidina kraujo tekėjimą užkirsti kelią nuovargis ir skausmas.Atsisveikinti su nepatogiai ir nuobodu kelionės kojinės!

Specifikacija:

Pavadinimas: Masažas Kojinės

Medžiaga: Aukštos kokybės Pluošto, Silikono

Produkto Svoris: apie 45g

Gaminio Dydis: apie 8x23cm/3.14x9.05 cm

Pakuotės dydis: 9x3.5x10cm/3.54x1.37x3.93 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Masažas Kojinės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išskirtinis Komfortas: Mūsų Masažo Kojinės pasiūlyti neprilygstamą švelni ir orui.Aukščiausios kokybė užtikrina jaukų jausmą, o drėgmės-wicking ir kvapas atsparus technologija išlaiko jūsų kojas, gerai prižiūrimi ir sausas.Su didelio elastingumo, šios kojinės tinka patogiai ir nepastebimai.

2.Gaivinamasis Masažas Kojinės: Pakelti savo lauko patirtimi su mūsų masažo kojines, kad pateikti automatinė atsipalaiduoti ir šilumą jūsų kojų.Puikiai tinka slidinėjimas, snieglenčių sportas, ledo ritulys, kempingas, dviračiais, žygiai, ir daugiau.

3.Visi-Proga Apeliacinio: Laikykite savo kojas, patogus ir stilingas, su šių masažas kojinės, kurie tinka visoms progoms.Jie madingas dizainas, kad papildo bet kokios aprangos, ir jie yra sausi atsparus ir mašina-plaunamas lengva priežiūra.

4.Pėdų Priežiūros: Rezultatas papildomų taškų su šiomis daugiafunkcinis masažas kojinės.Jie ne tik anti-slip paramą per sporto ir sveikatingumo, bet taip pat tarnauja kaip patogiau, saugiau ir labiau atpalaiduojantys pėdų priežiūros priemonė.

5.Greitai Atleidžia: Mūsų masažo kojinės pateikti atjauninti spaudimą, pašalina nuovargį, kojų, kulkšnių ir pėdų, suteikia naujos energijos ir sumažinti kūno nuovargį.Jaučiu, sušvelninamas, šviesos ir visą gyvumą visą dieną.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Žarna Aukštis Knee-High
Medžiaga MEDVILNĖS
Lytis Vyrai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai