Odos Priežiūros Priemonė

1 Pora Manė, Pėdų Pagalvėlės Paramos priekinių kulniukų Paramos lipniomis Pėdų Pagalvėlių Trinkelėmis Vyrams ir Moterims

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.37

Įprasta kaina: €2.04

Spalvos
sku:
  • n26329
Aprašymas

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Šie priekinių kulniukų pagalvėlės, pagalvėlės gali padėti išvengti jautrios sritys koją nuo trinasi kojinės ir batai, užkirsti kelią manikiūras.beautiful iš formavimas ir apsaugoti dabartinę manikiūras.beautiful.

2. Taip pat gali būti sumažintas, kad tilptų bet kojų, vyrai ar moterys, kaip patogu jums dėvėti visų tipų bateliai, šlepetės, aukštakulniai, batai ir basutės ir kt.

3. Į lipnios pėdų pagalvėlių, padėklas gali būti pridėtas prie jūsų pėdos ir laikomas vietoje visą dieną be nukristi, ir tvirtas pamušalas sluoksnis taip pat suteikia patogią jausmas, kad savo letena.

4. Teikti papildomą kamšalu ir apsaugos kojų, malšinančių skausmą ir slėgį, kojų, ypač kai esate šokiai, bėgimas, pėsčiomis, daro vidaus arba lauko sporto.

5. Šių pėdos pėdos pagalvėlės yra labai tinkamas tiems, kurie turi pirštus, manikiūras.beautiful ir įvairių pėdos problemų, sugeria daug spaudimo iš kojų, malšinančių skausmą kamuolį, kojų, bendri, tačiau veiksmingų sprendimų, daugumai žmonių.

Specifikacija:

Medžiaga: Veltinis

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis:Kaip paveikslų paroda(1inch = 2,54 cm)

Komplektą sudaro:

1 Pora Priekinių Kulniukų Pėdos Pagalvėlės

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Produkto specifikacija

Prekės Pavadinimas KuZHEN
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Pėdų Pleistras

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai