Stalo Aksesuarai Organizatorius

Panda trimatis Pastaba Bloknotai Mielas Pastaba Popieriaus Blokas Pažymi, 3D Lipnūs užrašų knygelėje Vaikams Dovanos Gyvūnų Sticky Notes Lipdukas

Sandėlyje

Speciali Kaina €11.01

Įprasta kaina: €22.04

Spalvos
sku:
  • n20483
Aprašymas

Produkto aprašymas

Specifikacija

Pavadinimas: Cute Panda 3D lipdukais

Medžiaga: popierius ir akrilo

Spalva: kaip paveikslėlyje

Dydis: 8*8*3.8 cm/3.15*3.15*1.5 cm

Aprašymas

Kūrybinis dizainas: 3D notepad ant lipnaus lapelio, yra nuplėštas vienas po kito pristato tikimasi panda puikiai.Tai ne tik biuro prekių, bet taip pat ir puikus apdailos ir surinkimo.Į nuplėštas 3D notepad taip pat gali sumažinti stresą.

SPECIALI APDAILA tinka BET kokiai PROGAI: 3D meno bloknotai turi skirtingas gyvūnų siluetai ant sticky notes, ir kiekvienas lapas yra mažas meno kūrinys, kuris gali būti naudojamas kaip žymą arba papuošti jūsų stalo.

GERIAUSIA APDAILA: Naudojamas kaip patogus kasdienis biuro reikmenys, savo funkciją laukia savo atradimo, savo darbalaukio poreikius graži ir praktiška dekoracija, kompaktiško dydžio bus ne užima daug vietos jus, maža pastaba yra subtilus meno kūrinys, puiki jūsų stalo ar lentynos.

ATOSTOGŲ DOVANŲ: Ji ne tik kelia nuostabą, bet ir savo unikalų pasirinkimą.3D notepad yra puiki dovana jūsų geriausias draugas, kolega, mergina, paauglys, sesuo, dukra, motina, žmona, anūkė ar sau.Gimtadienis, Valentino Diena, mokyklos Baigimo, Jubiliejaus, Motinos Diena Dovana.

Produktų Sąrašas:

1* Giant Panda Sticky Notes

1* Akrilo Dulkių Dėžutė

1* Dovanų Dėžutė

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Produkto specifikacija

Pavadinimas Mielas Panda 3D lipdukais
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga popieriaus ir akrilo
Tipas Kortelės Turėtojai & Turėtojams
Spalva Kaip Nuotraukoje
Dizainas animacinių filmų
Dydis 8*8*3.8cm/3.15*3.15*1.5 inches

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai