Sportas Ir Pramogos

Golfo Tees Sumažinti Trinties Mažiau Stabili Ilgo Golfo Tees Golfo Praktika Golfo Mokymų Pradedantiesiems

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.29

Įprasta kaina: €3.58

Spalvos
sku:
  • n202809
Aprašymas

Produkto aprašymas

Pakelti savo golfo žaidimas su mūsų aukštos kokybės ilgai golfo trišakiai.Pagamintas su įmonės sugeriančia medžiaga, šių trišakiai gali nesunkiai nustatyti ant savo klubo, už maksimalų tikslumą.Puikiai tinka visais lygiais, naudojant mūsų tees reiškia, kad jūsų įgūdžiai yra tokie tikslūs, kaip lėkti.Pagerinti jūsų golf lygį ir mėgautis žaidimu su lengvumu!

Specifikacija:

Medžiaga: Oda

Kokios priminimas:

Dėl tokių veiksnių kaip monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, kai kurie produktai gali būti nežymūs spalvų skirtumai, jų atvaizdus.Spalvos yra pagrįstas tikrasis produktas!

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Paketas, Sąrašas:

Golfo tees*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš elastingos ir aukštos kokybės medžiagų, šie golfo tees garantija, išskirtinis patvarumas ir ilgaamžiškumas.Puikus odos apdaila jaučiasi patogiai liesti ir ne išnyks, užtikrinant deluxe patirtis kiekvieną raundą.

2.Išvengti Kritimo: Mūsų golfo trišakiai su Anti-Lost Dizainas turi atskirą lėkti ir grandinės, leidžia jums lengvai nustatyti juos ant klubo.Atsisveikinti su prarastos ar kritimo prisegti laikiklius, ir sutelkti dėmesį tobulinant savo žaidimą, geriau golfo patirtį.

3.Pagerinti Žaidimo našumą: turėtojo tai golfo tees yra stiprus magnetizmas, kad gali tvirtai įsisavinti golfo šuoliai, todėl patogu pakeisti ar sureguliuokite šuoliai, be eikvoti laiko ar pastangų.

4.Mados Stilius: Nustebinti savo draugus ant kurso su šių unikalių golfo trišakiai.Naujos formos prideda touch asmenybės į savo žaidimą ir užtikrina tikslumą kadrų kiekvieną kartą.Parodyti savo tikslumą ir stiliaus, su viena-of-a-kind dizainą.

5.Praktinis Naudojimas: Pakelti savo žaidimą į kitą lygį su šių golf trišakiai, kurios siūlo puikus derinys veiksmingumo ir naudojimo paprastumas.Ar esate mėgėjų, arba pro, jūs galite pagerinti savo žaisti ir smagiai, bet žinoma, ar konkurencijos.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
veislės Crown Tee
Modelio Numeris Golfo Kamuolys, Stoveliai
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai