Dviračių sportas

Dviračių Silikono Juostelės Lengvas Silikono Mount Dirželiai Dviračių Šviesos Rinkiniai Šviesos Pritvirtinkite Dirželį Dviračio Rankenos

Sandėlyje

Speciali Kaina €0.43

Įprasta kaina: €0.62

Spalvos
sku:
  • n201479
Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Dviračių Silikoniniai Tvirtinimo Dirželis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, todėl yra patvarus, saugus naudoti, nėra lengvai deformuojasi, ir turi gerą tamprumas.Ji gali būti naudojama siekiant apsaugoti šviesos laikiklį prie rankenos ar nuo balnelio iškyšos ir saugi, DRV, veidrodis, arba kiti tinkamų daiktų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dviračiu Šviesos Dirželis

Medžiaga: Silikonas

Grynasis svoris: apie 0.3-5.8 g/vnt

Dydis(apytiksliai): ilgis 67mm/2.64 tam, 80mm/3.15 in, 92mm/3.62, ir 100mm/3.94 tam, plotis 24mm/į 0.94

Pakavimo Sąrašas:

4pcs*dviračio šviesos juostelės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas ir Patikimas: Dviračiu Silikono Juosta yra sukurtas su dviem angomis stora, tinka įvairių dydžių iš seatposts ir vairą laikyti žibintai saugi ir stora.

2.Lengva Įdiegti: Jūs galite naudoti mūsų Dviračių Silikono Dirželis lengvai paleisti ir nustatyti dviračių priedai, nenaudojant jokių kitų priemonių.Jis yra patogus jums.

3.Saugūs ir Ilgaamžiai-Nes mūsų Dviračių Silikoniniai Tvirtinimo Dirželis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, jis yra patvarus, saugus naudoti, nėra lengvai deformuojasi, ir turi gerą tamprumas.

4.Pateikti 4 Dydžių: Nes mūsų Dviračių Šviesos Silikono Dirželis suteikia 4 kompaktiško dydžio, tai tinka dviračio rankenos, seatposts, stiebai, ir skrybėlę turėtojams.

5.Dviračių Žibintai su Kabliukais: Dviračio Šviesos Dirželis tinka dviračių žibintai su kabliukais.Prašome patvirtinkite, kad jūsų šviesa tinka šis dviračių šviesos silikono dirželis prieš perkant.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Talpa (Apkrovos) Silikono Dirželis

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai