Kompiuterių Ir Biuro

Tabletę Stovėti Lova Stalas "iPad", "Samsung" Xiaomi Pad Laikiklio Reguliuojamas Porankis Sukasi Mount 4-12.9 colių pagalbos Telefono Planšetinio kompiuterio Laikiklis

Sandėlyje

Speciali Kaina €13.57

Įprasta kaina: €18.19

Spalvos
sku:
  • n19921
Aprašymas

Produkto aprašymas

Funkcijos

▶【Puikus Skaitymas & Žiūrėti】, Kuriomis siekiama išvengti kaklo ir sąnarių skausmas dėl pratęsti planšetinio kompiuterio naudojimo, projektuojame tai ilgai rankos apkabos, pagrįstas planšetinio kompiuterio laikiklį.Jis gali danga planšetinis kompiuteris ir telefonas sturdily su daug žiūrėjimo kampai ir dirbti kaip geras partneris tablečių įvairiomis progomis, pavyzdžiui, žiūrėti filmus, turintys veido laiko vaizdo skambučiais, skaityti ir su iPad, apžvalgos, receptai, o maisto ruošimui virtuvėje.

▶【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Šio planšetinio kompiuterio turėtojas yra gerai sukonstruotas pagal naujoviškas anglies plieno svirtis dizainas, dėmesingas gumos padding, ir tvirto plastiko laikiklis, kad rankena jokių prietaisų 4" su 12.9" labai tankiai.Skirtingai nuo tradicinių gooseneck lėtai patenka į tablet, tai iPad savininkas gali turėti 2 kg prietaisai ir negali būti sušvelnintos arba plakant po ilgo naudojimo.

▶【Didelio Lankstumo】Su 2-skyriuje, anglinio plieno, ginklų ir 360 laipsnių besisukantis planšetinio kompiuterio laikiklį, galite naudotis kelių kampų.Sulenkti ranką, ir savo ruožtu turėtojas patogiausią žiūrėjimo padėtį, ar esate sėdint, stovint ar gulint, ji bus jums jaukus ir apsaugoti jus nuo kaklo ir pečių skausmą.

▶【Lengvas Montavimas】Jokių įrankių reikia, ji gali būti plačiai apsigyveno prie lovos lenta, spintelė, stalas, spinta, arba bet kokio paviršiaus iki 40mm storio.Tvirtinimo bazės funkcijos varžtų fiksavimo struktūrą, kartu su EVA non-slip gumos pagalvėlės, ne tik įbrėžimams atspari apsauga baldams, bet taip pat gauti stipresnį sukibimą.Be to, jis turi kabelių valdymo dizainą, kuris būtų patogu krauti ir saugoti lentelė tvarkingas.

▶【Plataus Suderinamumo】 Visuotinai suderinamas su prietaisais tarp 4.6 colio ir 12.9 colių.Šis "iPad" stovas puikiai tinka montuoti "iPad" Pro "12.9, 9.7 10.5, "iPad", "Air", "iPad Mini" 6 4 3, Galaxy Tab, Surface Pro", "iPhone" 13 ir kitais įrenginiais, kad iš 4"-12.9".

Paketų Sąrašas

1*Tablet Rankos Turėtojas

1*360 Laipsnių Pasukti Pavasario Įrašą.

1*Gnybtas

4*Vielos Organizatoriai

Produkto specifikacija

Modelio Numeris H3
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Garsiakalbis
Medžiaga Metalo
Pakuotė Taip

2 Atsiliepimų apie šį produktą

  1. Vartotojas 2023-12-25

    Skaityti ir žiūrėti iš savo "iPhone", ir dar geriau, "iPad", o jūs gulėjo lovoje gali būti lengvai padaryti su šiuo reguliuojamas rankos prietaiso laikiklį.Lengvai ir greitai surinkti, ir tada pridėti savo spintelė.Įsitikinkite, kad laikiklis/rėmelis yra “tightly” prie kamuolys sąnario pratęstas metalo rankos.. rėmo išsitraukia atidaryti ir spaustuvai, aplink prietaisą. Dabar, Atsilošti lovoje, ir pridėti iPhone/ I Pad, lėtai ir atsargiai, įsitikinkite, šonuose tvirtinimo elementai nuo prietaiso, prieš letting go. Įsitikinkite, kad pūsti yra pasirengusi ir šalia. Mėgautis! I give it a 5.

  2. Vartotojas 2023-12-25

    Lengva nustatyti.Itin greitai ir saugiai.Labai peržiūrėti arba minimali sąveika su tabletę.Gali pereiti ir reikalauti, kad perskirstymas.Aš tikriausiai atrodo skirtingos galimybės kitą kartą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai