Dviračių sportas

Šildomos Pirštinės Vyrams Įkrovimo Žieminės Pirštinės Moterims Vandeniui Šildymo Šildytuvus Lauko Įranga, Skirta Dirbti Sporto Žygiai

Sandėlyje

Speciali Kaina €8.56

Įprasta kaina: €12.22

Spalvos
sku:
  • n199202
Aprašymas

Produkto aprašymas

Likti šiltas šią žiemą su mūsų USB šildomos pirštinės!Featuring minkštos tekstūros ir puikiai tinka, mūsų pirštines leisti šildymo laidai apvynioti aplink pirštais už maksimalią šilumą.Puikus darbas, ar su kolegomis, tai žiemą šildomas pirštines, kad bus išlaikyti savo rankose paskrudinto visą sezoną ilgas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: šildomos pirštinės

Medžiaga:

Išorės: PU

Vidinis: Arkties vilnos + liepsną šildymo lapas

Dydis: apie 27*12cm/10.63*4.72 colių

Svoris: apie 210g

USB kabelio ilgis: apie 150cm/59.06 cm

Stilius: keturių baterijų 48v, penkias baterijas 60v, šešių baterijų 72v

Pakavimo Sąrašas:

1 pora pirštinių

1pc elektra varomų transporto priemonių adapteris

1pc iš jungiklio mygtuką

1pc pirštinės jungiamosios linijos

1pc apie 150cm laidas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išplėstinė Hidroizoliacija: Sukurtas su pažangiausius vandeniui technologijų ir vėjo dizainas, mūsų šildomos pirštinės vyrams pasigirti aukštos kokybės PU audinio su minkštos tekstūros, kad išlaikyti savo rankas, šilta, sausa ir patogi atšiauriomis oro sąlygomis.

2.Pažangi Šilumos skirstymas: antipireno savybių, šildymo lakštai su šildymo laidai apvynioti aplink pirštais užtikrina optimalų šilumos ir apsaugos.Šių šildomos pirštinės vyrams turi aukščiausios technologijos, kurios paskirsto šilumą tolygiai.

3.Puiki Šiluminė Izoliacija Su mūsų šildomos pirštinės vyrams, pasiekti puikių šiluminių savybių dėka naujoviškos konstrukcijos.Austi išorinius sluoksnius, efektyviai blokuoja vėją, o medvilnės vidinis užpildymas spynos šiltai.

4.Universalus, ir Lengvas: Mėgautis daug veiklos lauke su šių šildomos pirštinės vyrams.Puikus čiuožimo, motociklas žirgais, žygiai, ir žvejybos, jie saugo jūsų rankas, jaukus.Idealus sprendimas bet šaltas oras ekskursija.

5.Didelis Dovanų Pasirinkimas: Šių šildomos dviračių pirštinės yra puiki dovana jūsų šeimos nariams, giminaičiams, draugams ir kolegoms.Puikiai tinka Kalėdų ir Naujųjų Metų, jie bus išsaugoti savo rankas, patogiai ir paskrudinto šaltu oru.

Produkto specifikacija

Medžiaga sintetinės odos
Funkcija Atsparus vandeniui
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Universalus
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Tipas Visą Pirštą
Sportas Tipas Dviračių sportas

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai