Kompiuterių Ir Biuro

Spausdintuvo Dulkių Danga, atsparus Vandeniui Audinys Spausdintuvas Protector Cover 3D Spausdintuvas/HP OfficeJet Pro 8600 Spausdintuvas,45X45X30cm

Sandėlyje

Speciali Kaina €4.56

Įprasta kaina: €7.59

Spalvos
sku:
  • n15736
Aprašymas

Produkto aprašymas

PASTABA: patikrinkite dydį, prieš perkant, ačiū!

Atsparus vandeniui: Pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinio.Protetcs jūsų spausdintuvo nuo dulkių, išsiliejimas, įbrėžimų, vandens ir kitų teršalų.

UV Įrodymas & Anti-static: Sklandžiai antistatikas ir anti-UV paviršiaus dizainas ilgalaikis, naudoti, geriau, nei permatomas vinilo, kad bus spalvą, išdžiūsta, ir išlydyti, kai jis yra veikiamas šilumos ar šviesos.

Lengva Naudoti & Tikslioji Apsauga: Su reguliuojama string virvę laikykite įtemptą ir tiktų jūsų spausdintuvui, ji suteikia 360 laipsnių apsaugos.patvarus dar šilkiniai-sklandžiai ir lankstus su šališkumo juosta sustiprinta siūlių stiprumas ir atsparumas plyšimui.

Lengva Valyti & Daugkartinio naudojimo - Lengva valyti, naudoti ir saugoti: Gali būti lengvai sulankstyti ir saugomi kai jo nenaudojate, ir valymas yra taip pat lengva, kaip ir nuvalykite žemyn su drėgnu skudurėliu.Mašina galima Skalbti, gali būti Daugkartinio naudojimo.

dydis:45x45x30cm

Medžiaga:Oxford medžiaga

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Spausdintuvo Dulkių Dangtelį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija

Prekės Pavadinimas BINGJU
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Spausdinimo Galvutė

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai