Sporto Reikmenys Ir Priedai

Žiemos Žemyn Skrybėlę Žiemos Žemyn Earflap Gaubtu Lauko Vandeniui Vėjo Žemyn Šiltas Žemyn Skrybėlę Žygiai Slidinėjimas, Dviračių Sportas

Sandėlyje

Speciali Kaina €5.98

Įprasta kaina: €11.97

Spalvos
sku:
  • n13881
Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Žemyn skrybėlę galima įdaryti pakankamai mažas, kad tilptų į kišenę.Žemyn skrybėlę yra lygiaverčiai dydžio mobiliuoju telefonu.Ji yra lengva laikyti ir lengvai atlikti.

Šis žemyn skrybėlę yra puikus kempingas, alpinizmas, medžioklė, ledo žvejyba, slidinėjimas, žygiai, kelionės ir ji saugo savo kaklo, taip pat gerai.

Jūs galite naudoti šią gaubtas su miegmaišį vėsus orai, todėl, kad jūs pajusite, jaukus ir šiltas visą naktį ir turėti gerą miegą.

Savybės:

Produkto pavadinimas: žiemos žemyn skrybėlę

Medžiaga: nailonas Pamušalas; poliesterio pluošto

Panaudojimas: slidinėjimas, važiavimas dviračiu, kasdien

Taikoma galvos perimetras: 64cm/į 25.1

Sąrašas:

1*žiemos žemyn skrybėlę

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Audinio Medžiagos】žemyn kepurės vyrams yra pagamintas iš nailono ir poliesterio medžiaga, kuri yra minkšta ir šilta dėvėti be to, diskomfortas ar tempimas jums.

2.【Ne Pasmaugti Galvos】lengvas šiltas žiemą žemyn kepurės yra labai elastinga, lengvai ruožas, ne lengvai deformuojasi, gali puikiai tinka formuoti savo galva ir nebus pasmaugti savo galva.

3.【Veiksminga Šilumą】lengvas žiemos žemyn skrybėlę galima veiksmingai išlaikyti šiltas jums žiemą, kurios gali apsaugoti jus nuo sunkių šaltą rudenį ir žiemą.

4.【Vėjo Kraštų】platus briauna žemyn skrybėlę gali apsaugoti jūsų kaklą, jus šilta ir vėjo.Dėl dienų, ji gali padėti išlaikyti šaltų vėjų iš purslų ant savo galvos.

5.【Puiki Dovana】Tai lengvas žiemos žemyn gaubtas yra puiki dovana naujagimio ar įvairiuose festivaliuose.Didžiosios Kalėdų, ir Helovinas šalims.

Produkto specifikacija

Lytis Vyrai
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas dryžuotas
Medžiaga MEDVILNĖS
Modelio Numeris Žemyn Skrybėlės

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai