Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos

10ml Mini Defogger Anti-garinimo Plaukimo Akiniai Antifogging objektyvų valikliu Defogger Nardymo Akinių Lęšių Agentas Rūkas Eliminator

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.82

Įprasta kaina: €5.34

Spalvos
sku:
  • n12439
Aprašymas

Produkto aprašymas

10ml Mini Defogger Anti-garinimo Plaukimo Akiniai Antifogging objektyvų valikliu Defogger Nardymo Akinių Lęšių Agentas Rūkas Eliminator

Kulka Taškų: 1.Rūko-nemokamai: Mūsų anti-rūko purškimo akiniai išlaiko savo viziją, rūko be vandens.Jis yra saugus naudoti ir veiksminga, trunkantis valandas.Mėgaukitės aiškiu su mūsų anti-rūko purškimo apsauginiai akiniai.

2.Atsisveikinti su foggy lęšiai: Mūsų anti-rūko purkštuvu yra puikus sprendimas kameros lęšiai, akiniai, plaukimo akiniais ir nardymo akiniai.Jis pašalina garinimo ir leidžia jums aiškiai matyti.Ji taip pat yra švelnus ir saugus jūsų lęšiai, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, įbrėžimų ar pažeidimų.

3.Valyti ir Apsaugoti Savo Akinius: Tai anti-rūko purškimo pašalina riebalų ir purvo, apsaugo nuo garinimo, ir valo ir apsaugo jūsų lęšiai su dvigubo efektyvumą.Tai suteikia jums aiškų ir blizga vizija be jokių pirštų atspaudų ar smudges.Jūs galite mėgautis plaukimas, slidinėjimas, arba nardymas su ne rūkas arba purvinas lęšius.

4.Greita ir Paprasta: Tiesiog purkšti plonu sluoksniu, tai anti-rūko sprendimas dėl objektyvai, sausos arba drėgnos, ir nuvalykite švaria šluoste.Jokių skalavimo arba laukia reikalaujama.

5.Aiškus Vaizdas: Šiame anti-rūko purškimo akiniai leidžia jums turėti aiškią nuomonę dėl bet kokios rūšies akinius, ar jūs turite plaukimo, slidinėjimo, ar nardymas.Tai paprasta naudoti: purškimo ir nuvalykite.Nes jis turi 10ml purslų, jūs galite jį naudoti ilgai ir daug kartų.Pakankamai pajėgumų, kad jūsų lęšiai aišku.

Anti-Rūko Purškimo Akinius ir Fotoaparato Lęšiai - Neleidžia garinimo ir tepalas ant bet kokio paviršiaus.Lengva taikyti, su keliais purškalai.Pakankamai pajėgumų, daugkartinio naudojimo.Idealiai tinka sportas, fotografija ir veiklos lauke.

Specifikacija: Pavadinimas: anti-garinimo agentas, plaukimo akiniai

Pareigos: anti-garinimo objektyvai

Talpa:10ML

Medžiaga: silicio oksidas, emulsiklis

Skaidrus skystis

Pakavimo Sąrašas:

1* Anti-garinimo Purškimo Akiniai

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Anti-Rūko Purškimo Akiniai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai