Elektronikos Dalys Ir Reikmenys

AVAT AVRISP mkII XP2 AVR ISP mk2 USB AVRISP In-Sistemos Programuotojas Palaiko AVR Studio STK500

Sandėlyje

Speciali Kaina €10.58

Spalvos
sku:
  • n120296
Aprašymas

Produkto aprašymas

Išsiųsti iki testas yra gera, žinoti, kaip naudoti ir tada pirkti, jokios techninės pagalbos.

Apie versiją skirtumas: AVRISP MKII XPII ir STK500 tik paramą versija 4.19, nauja versija gali būti naudojami, tačiau firmware nebuvo atnaujintas MKII XPII žodžiai buvo automatiškai atnaujinti.

Antra, pradėjus veikti:

2.1 palaikomi įrenginiai yra parodyta lentelėje žemiau:

Šis USB AVR ISP programuotojas ir ATMEL originalus NE AVR ISP programuotojas parama to paties įrenginio modeliai, paremti visų AVR lustai, kuriuose yra ISP sąsaja, AVR Studio 4.18 SP3, pavyzdžiui, gali būti remiami šie modeliai:

Žemos įtampos versijos visų žetonų šioje skiltyje taip pat palaikomi.v4.19 iš esmės palaiko in-line programavimo visų AVR lustai su ISP sąsaja.

Dažnai Užduodami Klausimai

5.1 Gali programuotojas būti naudojami Win7 operacine sistema?

Atsakymas: AVR studio V4.19 ir v5, v6.1 gali būti naudojamas Win7 operacine sistema, šis programuotojas remti USB serial port pat palaiko Win7, kad programuotojas gali būti naudojamas Win7 aplinkoje.

5.2 Gali programuotojas būti naudojami Win10 OS?

A: AVR studio V4.19 ir v5, v6.2, V7.0 gali būti naudojamas Win10 operacinė sistema, USB į serial port, patvirtinančių šį programuotojas taip pat palaiko Win10, kad programuotojas gali būti naudojamas Win10 aplinka.

5.3 Kaip elgtis su unsupportable prietaisų procesą, naudojant programuotojas?

A, tai programuotojas ir stk500 rinkinį parama tos pačios ISP programavimo funkcijos, AVR dažniausiai naudojami lustai buvo išsamiai išbandyta.Jei jūs susiduria su AVR lustą, kuris stk500 galite paremti per ISP, bet šis programuotojas negaliu, nes klaidų, galite siųsti bandymo valdybos atgal į mus ir mes bus atsakinga už modernizavimo programos ištaisyti klaidas ar trūkumus firmware.Jei programuotojas negali būti užprogramuotas dėl savo priežasčių, kelionei laivybos išlaidos bus dengiamos iš gamintojo.

5.4. Kas yra priežastis, dėl programavimo režimo klaida, kai programuotojas veikia ISP programavimo?

A: visų Pirma, sumažinti ISP programavimo laikrodis su 56K, ir tada skaityti chip ID, jei klaida vis tiek, kaip pranešama, tai paprastai, nes lustu fuse bitas yra sukonfigūruotas, todėl ISP režimas neveikia tinkamai pakeisti nauja mikroschema, į tikslą, atvirkštinis ir tada atlikti ISP funkcijos tyrimų.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris AVAT AVRISP mkII XP2 AVR ISP mk2 USB

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai