Motina & Vaikams

Vežimėlis Įterpti Kūdikių Paramos Kvėpuojantis Extra Soft Sport Įdėklas 60x50cm Anti-slip Kūdikis Vežimas Pagalvėlių Carseats

Sandėlyje

Speciali Kaina €5.00

Įprasta kaina: €10.00

Spalvos
sku:
  • n11846
Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Paversti bet kokį valgomojo kėdės į patogų vežimėlį su mūsų minkšta ir patogu įterpti.Lengvai nustatomas vežimėliais, tai higieniškas sprendimas on-the-go tėvai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vežimėlis Sėdynės Įdėklas

Išplėstos dydis: (vidut.)60*50*34cm/23.62*19.69*13.39 cm

Pakavimo Sąrašas:

Vežimėlio Sėdynės Įdėklas x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkštas ir Patogus: Išlaikyti jūsų vaikai, jaukūs ir patogūs per bet gegužinė su mūsų vežimėlis įterpti.Pagaminta iš prakaitą sugeriančios, kvėpuojantis, ir minkštos medvilnės ir lino audinio, tai suteikia didesnę paramą, užtikrinti, kad jūsų mažyliai būtų patogiau dirbti ištisus metus.

2.Prisitaikanti Parama: Mūsų Daugiafunkcinis Vežimėlis Sėdynės Pagalvėlės saugiai tinka vaikų skėtis vežimėliais, kūdikių vežimėliais, aukštos kėdės, automobilių sėdynių, ir net valgomojo kėdės, užtikrinant išskirtinės paramos nesvarbu situaciją.

3.Anti-slydimo Dizainas: vežimėlis įdėkite turi anti-slydimui dalelių ant nugaros, kuris efektyviai apsaugo sėdynės pagalvėlės stumdomas ir užtikrina vaiko saugumą.

4.Patobulintas Komfortas: Mūsų Sport įdėklas su kelių saugos diržo skyles suteikia puikiai tinka jūsų kūdikiui įvairiais vežimėliais.Jūs galite lengvai reguliuoti ir nustatyti įterpti, užtikrinant maksimalų komfortą ir paramą, net ir ilgesnes išvykas.

5.Lengva Valyti: vežimėlis įterpti yra lengva nuimti ir išskalbti, todėl patogu ir higieniška jūsų kūdikiui.Galite pasirinkti iš įvairių spalvų variantų, kad atitiktų stiliaus vežimėlį.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Amžius 25-36m
Medžiaga coolmax

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai