Mokyklos Reikmenys

Sausas Ištrinti Kišenės Daugkartinio naudojimo Rankovėmis 10X13, Rankoves Klasėje Sausas Ištrinti Maišeliai Rašyti Ir Nuvalykite Kišenės Trinamos Kišenės Patvarus

Sandėlyje

Speciali Kaina €20.50

Įprasta kaina: €28.09

Spalvos
sku:
  • n104663
Aprašymas

Produkto aprašymas

Sausas Ištrinti Kišenės Daugkartinio naudojimo Rankovėmis 10X13, Rankoves Klasėje Sausas Ištrinti Maišeliai Rašyti Ir Nuvalykite Kišenės Trinamos Kišenės Patvarus

PAKUOTĖS TURINYS: Jūs gausite 18 trintukas kišenės 6 skirtingų spalvų ( žalia, oranžinė, raudona, geltona, oranžinė, mėlyna).Tinka kabinetus, biurus, meno centras, namų, mokyklos, sandėlis, turto, ir daugiau.

PATVARUS & ILGAM: Mūsų sausai valomos aišku kišenėje rankovėmis yra pagaminti su patvarus ir ilgaamžis plastiko su pramoninės klasės siūlėmis, pagal aukščiausius kokybės standartus taip, kad jūs galite padaryti labiausiai iš jų.

METALO ŽIEDU & ŽYMEKLIS TURĖTOJAS: Mūsų sausai valomos plastiko rankovėmis metalo įvorės kilpų, todėl jūs galite pakabinti juos lengvai ant bet kokio kabliuko, ir jie taip pat turi elastinga žymeklis, laikikliai, skirti saugoti įvairių dydžių žymenys.

NEGABARITINIŲ KIŠENĖS: Mūsų sausai valomos kišenės priemonė 10 x 13 cm, kurios daro juos idealiai tinka saugoti labiausiai dydį, dokumentus ar studento veiklos lapai.

UNIVERSALUS PROGRAMAS: Mūsų sausai valomos rankovėmis klasėje yra puikus studentas veiklos lapai, darbų užsakymus ir parduotuvė bilietų užsakymus, ir jie užtikrinti, kad ką jūs pasirinko įdėti juos liks kaip tvarkingas ir švarus, nes diena jums įrašo juos.

dydis: 35 x 25 cm

Medžiaga: plastikas

spalva: Įvairiaspalvis

Pakuotės Turinys:

18 x sausas ištrinti kišenės daugkartinio naudojimo rankovėmis(6 spalvų, 3 vnt. kiekvienos spalvos)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai