Sportas Ir Pramogos

Badmintono Rikošetas Treneris Patalpų Šviesos Badmintono Savarankiško Mokymo Priemonė Su Vėjo Rikošeto Kamuolys Reguliuojamas Rebounder Treneris

Sandėlyje

Speciali Kaina €8.22

Įprasta kaina: €11.74

Spalvos
sku:
  • n89911
Aprašymas

Produkto aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos su reguliuojamu smegenų ir atsipalaiduoti šviesos dizaino, kad būtų stiprinama šeimos atmosferą, o išlaikyti savo akis atsipalaidavę.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Badmintono Treneris Atšokusio

Medžiaga: Nailonas

Kabelio ilgis: 1 m-1,5 m

Paketas, sąrašas:

Badmintono Rikošetas Treneris*1 (įskaitant string kamuolys)

Vėjo kamuolius*3 gabalus

Traceless klijų*2 vnt

Crystal virvę*1 vnt

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Montuoti: Greitai nustatyti Badmintono Rikošetas Treneris su savo saugi kablys ir kilpa tvirtinimo detalės, kad nereikia jokių gręžimo.Jūs galite lengvai įdiegti ją į durų rėmus, sienų ir kitų paviršių, užtikrinant stabilią ir patogią vietą.

2.Patobulintas Vaizdo: Badmintonas Rikošetas Trenerio šviesos dizainas sukuria įdomus ir jaudinantis patirtis, o pagerinti savo įgūdžius.Patinka žaisti badmintoną tamsoje geresnių vaizdų, kurie pridėti papildomą dimensiją į savo treniruočių rutiną.

3.Kokybės Dizainas: Pagamintos su puikus nailono medžiagos, Badmintonas Rikošetas Treneris turi labai tvirtas ir atsparus pakartotinai sumušimų ir priklauso.Jis yra lengvas, patvarus, ir nėra lengvai deformuojasi.Sportininkai gali remtis šia įranga ilgą laiką, todėl mokymo efektyvumą ir veiksmingumą.

4.Reguliuojamas Badmintono Praktika: Pakelti savo mokymą su mūsų rikošetas treneris įrengtas reguliuojamas laido ilgis 1-1.5 metrų.Jokių mazgų, nr. painiojimąsi, tiesiog nuosekliai ir sklandžiai rikošetas geriau badmintono įgūdžių patalpoje, ne vieta apribojimų.

5.Puikiai tinka Dovanų: Pakelti savo šeimos įdomus ir sveikatingumo su mūsų badmintono rikošetas treneris.Žaisti kartu pagerina jūsų vaiko reakcijos laiką, koordinaciją, ir fizinės būklės, o skatinti tėvų ir vaikų bendravimą.Suteikite savo vaikui dovaną-sveikatos ir laimės ir pagerinti jūsų šeimos atmosferą.

Produkto specifikacija

Pagrindinė Medžiaga Sumuštinis Cork
Kilmės Žemyninė Kinija
Plunksnų Medžiaga Klasės Žąsies Plunksna

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai