Mokyklos Reikmenys

1 Gabalas Pieštukas Turėtojas Stalo 360°Laipsnių Sukasi Pieštukas Turėtojas Mokykloje, Klasėje, Biuro 9X6.8v A

Sandėlyje

Speciali Kaina €17.71

Įprasta kaina: €31.08

Spalvos
sku:
  • n66255
Aprašymas

Produkto aprašymas

1 Gabalas Pieštukas Turėtojas Stalo 360°Laipsnių Sukasi Pieštukas Turėtojas Mokykloje, Klasėje, Biuro 9X6.8v A

[Pasukama 360 Rašiklio Laikiklis]Šį rašiklį organizatorius stalo, gali pasukti į kairę ir į dešinę 360 laipsnių, užtikrinti sklandų rotacija, nesirūpindami apie tai, kaip įstrigo.Jūs galite pasukti į savo priešais, bet kuriuo metu prieiti prie daiktų, lengviausias kampas, kad jiems būtų efektyvesnis ir pagerinti savo darbo efektyvumą.

[Didelis sandėliavimo patalpų]rašiklio stovas turi keturis didelės talpos skyrių, kuriame galite lengvai parduotuvė dažai sintetiniai, Spalvoti pieštukai, žymekliai, raštinės ir darbo stalo reikmenys, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Nereikia užima daug vietos, viską tvarkingas ir tvarkingai.

[Patvarus ir tvirtas]užrašas rašiklio laikiklis pagamintas iš patvaraus metalo, kuris turi geresnį stabilumą ir praktiškumą.Paviršius yra padengtas epoksidine derva, kuri yra rūdžių korozijai ir dilimui) ir turi ilgesnį tarnavimo laiką, lyginant su ABS medžiagos.

[Multi funkcinis darbalaukio tvarkyklė]Tai darbalaukio organizatorius tinka bet kokios vietos, ir dizaino rankena leidžia lengvai perkelti jį į kitą scenos.Jūs galite naudoti ją į savo biure, klasėje, arba organizuoti savo Makiažo teptukas, lūpų dažai, nagų lakas, ir kt.

Spalvos:: rose gold/B: juoda

Medžiaga:Metalas

Dydis:apie 23 x 17cm

Pakuotės Turinys:

1X Pieštukas Turėtojas Stalo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai