Bagažo & Krepšiai

Mados Organizatorius Mini Krepšys Saugojimo Krepšys Linijinės Maišelį, Veltinio Rankinės Įterpti Rankinės Įdėklas Krepšys

Sandėlyje

Speciali Kaina €1.06

Įprasta kaina: €1.63

Spalvos
sku:
  • n548212
Aprašymas

Produkto aprašymas

Medžiaga:Veltinis

Spalva:Juoda, šviesiai pilka, raudona, ruda, juoda, rožinė

Pakuotė: 1Pcs Rankinės Įdėklas Krepšys

Savybės:

1. Mini kukulis apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, įskaitant patvarus nailono ir sintetinės odos, užtikrinti, kad ji negali būti stabili kasdieniam naudojimui ir yra lengvai valyti ir prižiūrėti.

2. Šis maišelis yra nuostabiai suprojektuoti ir savo mini dydžio ir koldūnų formą, suteikia tobula pusiausvyra perkėlimo ir saugojimo vietos.Be to, yra specialūs skyriai ir kišenės viduje, siekiant palengvinti rūšiavimo ir prieigą prie daiktų.

3. Mini kukulis maišas įvairių spalvų ir stilių pasirinkti, tinka įvairių drabužiai ir progomis, yra tik pasirinkimas madingų moterų.

4. Šis krepšys priima magnetinis užraktas dizainą, kuris yra ne tik lengva atidaryti ir uždaryti, bet taip pat gali apsaugoti turinio maišelį iš prarasta, kad vartotojai galėtų naudoti daugiau saugiai.

5. Mini kukulis krepšys gali būti naudojamas kaip rankų maišą, pečių maišą arba crossbody maišelį susitikti įvairių kartų ir skirtingų dėvėti poreikius, su dideliu lankstumu.

Pastaba:

1.Prašome leisti 0.1-0.2 cm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

2.Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra tokia pati.

Produkto specifikacija

CN Zhejiang
Prekės Pavadinimas ZTBBAO
Medžiaga Metalo
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai