Visą Lapeliai

Klaviatūros ASUS X542 K542 A542 X542U X542UR X542UA X542UN R542U UQ8550 FL8000 A580U F580U V587U JAV anglų

Sandėlyje

Speciali Kaina €9.51

Spalvos
sku:
  • n51057
Aprašymas

Produkto aprašymas

Produktas - Prašome įsitikinti, kad mūsų nuotraukos taip pat, kaip jums reikia.Yra kai kurie modeliai turi skirtingų versijų. -Kiekvienas produktas yra vežamos per bandymo, mes turime specialią bandymų personalo,prašome nusipirkti ją nerimauti nemokamai . - Gerai, pakavimo, siekiant užtikrinti, kad produktas yra tobulas. - Mes turime daug akcijų, greitas pristatymas, sutaupyti jūsų laiką. - Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Mokėjimo 1).Alipay/Kredito kortele arba banko pervedimu /western union " / " moneybooker/pinigų programas ir kt internete parama. 2).Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3).Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 4).jei atitinka klausimų dėl mokėjimo ,kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Vežimas · Mes nesame atsakingi už bet nelaimingų atsitikimų vėlavimus ar kitus klausimus, kurie yra resposibility laivybos paslaugos.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite. · Prašome įsitikinkite, kad patikrinti jūsų nurodytu adresu, prieš atlikdami mokėjimą. · El. paštu bus išsiųstas paketas yra procesas siuntą .Mes suteiksime sekimo numerį galite patikrinti paketu, internetu. · Klientai yra atsakingi už muitinės mokesčiai ir muitai, kai taikoma. · Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Jei pakuotėje gali būti pristatyta ne, nes pirkėjai priežasties (įskaitant atsisako pasirašyti), pirkėjas turi sau leisti visų papildomų išlaidų!

Atsiliepimų Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Mes labai vertiname your5 STAR POSITIVEfeedback ir prašome palikti neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinamos Prekės lenovo
Prekės Pavadinimas LOGYPVER
Modelio Numeris A
STANDARTAS JAV Standartas
Numeris A

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai