Sporto Reikmenys Ir Priedai

Šviesą Atspindinčios Veikia Kojinės Palanki Unisex Atspindintis Sporto Kojinės Iš Visų Pusių Wrap Sporto Įranga, Alpinizmas

Sandėlyje

Speciali Kaina €4.57

Įprasta kaina: €6.36

Spalvos
sku:
  • n38575
Aprašymas

Produkto aprašymas

Patirtis ultimate komforto ir pagerinti sporto rezultatus su mūsų Glaudinimo Kojinės Vyrams ir Moterims.Skirtas nuo kulkšnies iki blauzdos, šios kojinės išsiskiria iš minios ir yra puikus krepšininkus.

Specifikacija:

Slėgio vertė: 15-25mmHg

Medžiaga: 65% nailonas, 15% poliesteris, 20% spandex

Gaminio Dydis(apytiksliai):

XS: EU34~38 Gyvulių, ilgis-ne didesnis kaip 36 cm/14.2., pado ilgis: 19cm/7.5 mėn.

S: EU36-40 Kojų ilgis:39cm/15.4 in, pado ilgis: 21cm/8.3 į

M: EU41-44 Gyvulių ilgis:42cm/16.5 tam, pado ilgis: 23cm/9.0 į

L: EU44-47 Kojų ilgis:44cm/17.3 tam, pado ilgis: 25cm/į 9.8

Pakavimo Sąrašas:

1 pora* Sporto Glaudinimo Kojinės

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.No-Slip Komfortas: Su ergonomiškas pjovimo ir kvėpuojantis dizainas, mūsų Sporto Kompresija Kojinės suteikia puikiai tinka padidėjęs veiklos rezultatus.Šios kojinės nesideformuos arba paslysti, užtikrinti savo pėdas sausas ir patogus optimalus treniruotes ir veiklą.

2.Patobulintas Atkūrimo: arch slėgio dizainas šių kojinės padeda pagerinti jūsų sporto rezultatų didinant sveikatos ir deguonies pristatymo į jūsų raumenis.360 laipsnių visi aplink pėdų įvyniojimas, taip pat apsaugo nuo raumenų įtampą ir sumažina nuovargį.

3.Palaipsniui Privalumas: Šiose suspaudimo puskojinės palaipsniui didinti spaudimą, suteikti optimalaus paramos ir komforto vyrams ir moterims visose amžiaus grupėse.Jos funkcija asymptotic suspaudimo funkcija ir yra lengvai sutapti su bet drabužiai.Idealiai tinka visoms veiklos-nuo kulkšnies iki blauzdos.

4.Sportinis Stilius: Pakelti savo sporto žaidimas su šių drąsių sporto suspaudimo puskojinės.Akį traukiantis dizainas leis jums išsiskirti iš minios per bet kokią veiklą, o suspaudimo technologija suteikia parama, patogumą ir mobilumą.

5.Universali Priemonė: Mūsų sporto kompresijos kojinės yra jūsų idealus veiklos ally, užtikrinant visapusišką paramą per įvairias veikla, pavyzdžiui, praleidžiant, krepšinio, alpinizmas, bėgimas, patalpų mokymo, ir futbolas.Su sumažinti raumenų nuovargį, šie plačiai naudojamas kojinių sumažinti sužalojimų riziką ir optimizuoti.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Žarna Aukštis Kojinių, Šlepetes
Medžiaga MEDVILNĖS
Lytis Vyrai

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai