Žaidimai Ir Priedai

Už PS5 RGB Bazinė LED Šviesos Atmosfera Stovas su 3 USB jungtys,Vertikalios Horizontalios Stotis Turėtojas 5 PlayStation Konsolės Žibintai

Sandėlyje

Speciali Kaina €9.58

Įprasta kaina: €12.28

Spalvos
sku:
  • n236376
Aprašymas

Produkto aprašymas

modname=ckeditor Už PS5 RGB Bazinė LED Šviesos Atmosfera Stovas su 3 USB jungtys,Vertikalios Horizontalios Stotis Turėtojas 5 PlayStation Konsolės Šviesos Funkcija: 1.Dizainas PS5 Digital Edition ir ultra HD Parametrai: 5 V, 2.4 A

2. LED Apšvietimas: Stilingos įvairių spalvų žėrintis LED laikikliai tinka PS5 pultai, pridurdamas, nuostabų poveikį.Septynių skirtingų spalvų, gali būti nustatytas ne bus (palapinė, mirksinti šviesa, šviesos magija, vientisos spalvos šviesos).LED šviesos turi atminties funkciją, pasirinkti spalvą, kuri jums patinka, ir jis bus rodomas tiesiogiai kitą kartą, kai jį įjungsite.

3. USB Maitinamas: Tiesiog prisijungti prie galinės konsolės ir išlaikyti priėjimą prie visų uostų, mygtukai, vėjas ir kitos konsolės funkcijas.

4. Multi-port dizainas: spalvinga bazės laikiklis turi 3 built-in USB 2.0 duomenų uostai, kurie palaiko duomenų perdavimo, palaiko kontrolierius, apmokėjimo, ir taip pat gali būti prijungta pelė, klaviatūra, kietojo disko ir pan.

5. Mygtukas: yra nepriklausomas šviesos įjungimo/išjungimo mygtukas kairėje pusėje bazę, kuri gali būti naudojama siekiant nustatyti šviesos spalva ir išjungti šviesą.Kita vertus, vartotojai gali reguliuoti savo konsolės parametrus, išjungti elektros energijos tiekimą į USB prievadą, kai Doko Stovą telefonui veikiant budėjimo režimu.Specifikacija:

Modelio Numeris: PS5 Vertival LED Stovėti Turėtojas

Spalva: Balta/Juoda (pasirinktinai)

Medžiaga: ABS Pranešimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3. Jei rasti pakuotės arba produktai, sugadintų ar dingusių daiktų pls imtis aišku, vaizdo pilnas paketas ir realaus svorio gavo ,ir susisiekti su mumis pirmą kartą .

taigi, spręsti jums artimiausiu metu thx .PS: Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba lašas laivybos mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: bazinė led šviesos atmosfera stendas

Produkto specifikacija

Suderinamas Už PS5 Vertikalios LED Stendas
Funkcijos 2 Anti-slydimo Atramos su 3 USB2.0 Uostai PS5 Žaidimų Konsolės
2 funkcija Su Spalvotu Led Šviesos
Pakuotė Stipresnis Lauke
Funkcija 1 LED Turėtojas Dock For PS5 Žaidimų Konsolės
QC 100% Realių Išbandyti vieną
Prekės Pavadinimas Ispoofer
3 funkcija Su 3 USB 2.0 palaiko duomenų perdavimo ir chrging.
Pardavimo Metodas Mažmeninė/Didmeniniams/Dropshipping
Spalva Juoda, Balta
4 funkcija LENGVA ĮDIEGTI
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga ABS
Suderinamos Prekės/Modelis Sony

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai