Mokyklos Reikmenys

Gražių Nėrinių Korekcija Juosta Mielas Modelis "PASIDARYK pats" Dekoratyviniai Korekcija Juosta Pen Sklandžiai Ir Tiksliai Žymėjimo Juosta Raštinės

Sandėlyje

Speciali Kaina €3.12

Įprasta kaina: €6.26

Spalvos
sku:
  • n17366
Aprašymas

Produkto aprašymas

Pakelti savo apdorodami žaidimas su mūsų aukštos kokybės nėriniai korekcija juosta!Ne džiovinimo laikas, kurio reikia, ir tai yra jūsų geriausias draugas, daugkartinio naudojimo.Sekti likusi pakeitimo esmė.Būtina turėti įrankį!

Specifikacija:

Pavadinimas: Dekoratyviniai Korekcija Juosta

Svoris: apie 27g

Dydis: (vidut.)2.5*11.5*1.5 cm/0.98*4.53*0.59 į

Medžiaga: ABS

Pakavimo sąrašas:

1 x Korekcijos, Dekoratyvinės Juostos

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandžiai Rašyti: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų nėrinių korekcija juosta užtikrina sklandų raštu ir tiksli ženklų be smudging arba nepalikdamos jokių pėdsakų.Mėgaukitės patvarus pataisas, lengvai ir tiksliai.

2.Lengvas Nėrinių Korekcijos: Padidinti savo kūrybiškumą su mūsų nėrinių korekcija juosta pen.Nereikia laukti džiovinimo laikas, klijuoti ir žaisti su modelio spausdinimo juosta.

3.Prasminga Dovana: Pakelti savo raštinės reikmenys žaidimas su šiuo prabangūs nėriniai korekcija juosta.Puiki dovana kūrybiški, savo gyvenime - ar tai būtų šeima, draugais ar kolegomis; bet kokia proga iš festivalių iki gimtadienius.

4.Plačiai Naudoja: Su savo sugebėjimą būti naudojami dėl įvairių projektų, pavyzdžiui, kortelės priėmimo, scrapbooking, ir žurnalas,, mūsų nėrinių korekcija juosta yra "PASIDARYK pats" entuziastų svajonė.Puiki dovana vyniojimo, dekoravimo, ir mokyklos projektų, tai turi būti priemonė jūsų amatai.

5.Universalus Core Pakeitimo: Apsikeitimo nėrinių korekcija juostos ritiniai lengvai, naudodami mūsų skaidrūs su kevalais variantas.Patogus užraktas dizaino ir pakeitimo rodikliai leidžia be jokio vargo išlaikymo.Visuotinai suderinamas su įvairių spalvų ir stilių.

Produkto specifikacija

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Nėrinių Juosta Korekcija

0 Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai